Nieuwsoverzicht

Weg met stress, blijf vitaal! Coachlink Magazine 15

Het nieuwe Coachlink Magazine is uit en het staat weer bomvol interessante interviews, sprekende columns, leuke rubrieken en mooie artikelen. Het thema van dit nummer is 'vitaal', en uit de bijdragen blijkt maar weer dat we allemaal op onze eigen manier de behoefte hebben om vitaal te zijn, blijven of worden. Dat hoeft gelukkig lang niet altijd op de manier zoals de reclames ons voorhouden. 

Het magazine bevat interviews met Denise Matthijssen, die veel heeft gepubliceerd over Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en met Hedi van Alphen en Jacqui Halmans, die samen een doe-boek schreven over breinleren en Transactionele Analyse, een creatieve uitdaging voor zowel coachee als coach. Verder vind je artikelen over de meest uiteenlopende benaderingen van vitaliteit en columns van Freek Sarink, Monique Verhoeven en Paula Kolthoff, die alledrie een compleet eigen kijk hebben op het thema van dit nummer. 

Je kunt uiteraard het complete magazine lezen. Of ga eerst voor een paar sneak previews: lees bijvoorbeeld het interview met ACT-therapeut Denise Matthijssen of het artikel over integraal coachen naar veerkracht en stuwkracht. 

  • Datum 01 jun 2021

Gerelateerde onderwerpen