Nieuwsoverzicht

Word talentcoach en maak het verschil!

Wil jij beter (leren) coachen én kwetsbare mensen verder helpen? Talentcoach Den Haag leidt professionals uit het bedrijfsleven en overheid op tot talentcoach. Vervolgens worden ze gekoppeld aan een kwetsbare stadsgenoot die graag aan zijn of haar toekomstplan wil werken, maar daarbij een steun in de rug nodig heeft. Talentcoach Den Haag zoekt nog mensen die zich graag (verder) willen ontwikkelen als coach en daarbij tegelijkertijd iemand verder helpt met zijn leven weer op de rit te krijgen. Er is nog een aantal plekken vrij in het trainingsweekend van 28 en 29 november.

Talentcoach verbindt professionals als talentcoach aan Hagenaren die van een minimum moeten rondkomen en niet of nauwelijks  (meer) meedoen in de maatschappij. Zij ontmoeten elkaar tweewekelijks. Door middel van een positieve en realistische methodiek ontdekken ze samen waar iemands talenten liggen en maken ze een toekomstplan. In Den Haag zijn inmiddels ruim 100 koppels met succes actief met en landelijk zijn al ruim 500 mensen getraind tot talentcoach.

Het mes snijdt aan twee kanten

Bij Talentcoach snijdt het mes aan meerdere kanten. Bij Talentcoach wordt de coach gecoacht, terwijl de coach zelf een kwetsbare stadsgenoot verder helpt. Zowel de coach als de deelnemer krijgen gedurende de samenwerking intensieve begeleiding. Dat begint met een trainingsweekend, elke maand ontvang je inspirerende lesstof en eens in de 6 weken volg je intervisie. Op deze manier investeer je niet alleen in een ander, maar ook in jezelf.

Carolien (talentcoach):’ Je gaat niet alleen iemand helpen, je leert zelf ook veel. De kwaliteit van de training heeft mij ook verrast. Je gaat echt mensen helpen, dat is niet niks. Het is fijn dat je dan een goede basis meekrijgt.

Meedoen
In het weekend van 28 en 29 november is er weer een trainingsweekend. Aanmelden voor deze training (die wordt beoordeeld met 8.4) kan via de website www.talentcoach.nl of stuur een mail naar sanne@talentcoach.nl.

  • Datum 05 nov 2015

Gerelateerde onderwerpen