Nieuwsoverzicht

NOBCO Awarenessmaand 2020

Vanaf de week van de werkstress (16-20 november) organiseert de NOBCO de Awarenessmaand. Na de week van de werkstress volgen nog drie weken waarin een aparte stresssoort uitgediept wordt. Afgesloten wordt met een week van de 'empowerment' om na de behandeling van de diverse soorten stress ook als coach bekrachtigd, bewust en gesterkt 2020 af te sluiten en 2021 fris aan te kijken.

Thema’s

Dit zijn de thema's die aan bod komen: werkstress, informatiestress, stress rondom de werk-privébalans, Covid-19stress en de tegenhanger van stress: empowerment. Aan de themaweken werken onder andere de volgende experts mee: Witte Hoogendijk, Gijs Jansen, Carolien Hamming, Annemie Schuitemaker.

Wat krijg je? 

Naast een heleboel relevante informatie krijg je elke week een toolkit met een webinar, methodieken, tips en suggesties, daarnaast artikelen en zelfhulptips. Alles makkelijk in je mailbox.

Aanmelden kan vanaf nu:
Week 1 - Werkstress
Week 2 - Covid-19 stress
Week 3 – Social media / informatiestress
Week 4 – Werk/privé balans
Week 5 – Empowermentweek

Voor NOBCO-coaches is deelname gratis. Niet NOBCO-aangesloten geïnteresseerden kunnen ook deelnemen tegen betaling van €25,00 per week of €100,00 voor de gehele Awarenessmaand.

  • Datum 11 nov 2020

Gerelateerde onderwerpen