Nieuwsoverzicht

Gratis miniboek: Aan de slag met 5 online werkvormen

Dé inspiratiebron voor online vergaderingen, opleidingen en andere bijeenkomsten. Ontvang het gratis miniboek met 5 favoriete werkvormen van de auteurs die je direct kunt toepassen!

Op 10 juli verschijnt Het Groot Online Werkvormenboek, waarmee je online bijeenkomsten efficiënter, leuker én energieker maakt. De werkvormen zul je deze zomer ook terugvinden in de kennisbank.

De auteurs delen in een miniboek alvast hun vijf favoriete werkvormen over opstarten, efficiënt overleggen, beslissen en veerkracht stimuleren.

Al ruim 25 jaar inspireren Sasja Dirkse en Angela Talen op het gebied van leren en veranderen. Ook publiceerden zij meerdere boeken, waaronder het succesvolle Groot Werkvormenboek en MyMethods. Zij richtten samen 20 jaar geleden 2KNOWHOW op. Het team schreef aan het Groot Online Werkvormenboek mee met Lotte Bons en Annemarieke van Rumpt in een redactierol. Zij zijn als coach, trainer en adviseur betrokken bij diverse leiderschaps-, opleidings- en verandertrajecten, en deskundig in hoe deze ook online te realiseren zijn.

> Vraag nu je gratis miniboek aan en laat je inspireren!

  • Datum 22 jun 2020

Gerelateerde onderwerpen