Over Coachlink

Werk jij als coachingsprofessional of heb je als manager een coachende rol? Ben je professioneel begeleider en op zoek naar informatie? Coachlink is een online omgeving die coaches en andere professioneel begeleiders faciliteert bij het uitoefenen van hun vak.

Wat is Coachlink?
In Coachlink is de inhoud van boeken over coaching en persoonlijke ontwikkeling in de ruimste zin van het woord in de cloud toegankelijk gemaakt. Het slimme zoeksysteem helpt je complete informatie te vinden over het onderwerp waarnaar je op zoek bent. Naast inhoud uit boeken vind je ruim 500 werkvormen van MyMethods, het halfjaarlijks verschijnend Coachlink Magazine, nieuws, agenda, opleidingen, blogs, en profielen van coaches. De classes en events van Coachlink Academy helpen je verbinden met vakgenoten en bieden volop inspiratie.  

Coachlink ondersteunt jou als coach in de professionele uitoefening van je vak, en maakt het mogelijk om onafhankelijk van tijd en plaats alle informatie eenvoudig doorzoekbaar bij de hand te hebben.

Benieuwd naar welke boeken je allemaal in Coachlink kunt vinden? Klik hier voor een overzicht van de totale lijst. 

Maak nu kennis met Coachlink. 

Coachlink hoger onderwijs

Er is ook een versie van Coachlink beschikbaar die specifiek is gericht op het hoger onderwijs. Deze is te vinden op www.coachlinkhogeronderwijs.nl. Daar kun je ook terecht voor informatie over licenties. 

Samenwerking met partners

Coachlink is een initiatief van Boom uitgevers Amsterdam. We zoeken hierbij nadrukkelijk de samenwerking met partners in het coachvak. Wij geloven in samenwerken om een praktisch en compleet aanbod te creëren voor de doelgroep. 

Zie je samenwerkingsmogelijkheden voor jouw organisatie, kijk dan voor meer informatie op Partner worden.

De partners van Coachlink zijn:

Opleidingen in coachen, trainen en leiderschap

Specialist in management van mensen, begeleiding van mensen, teams en organisaties in hun ontwikkeling

Gespecialiseerd in alle facetten van e-coaching                              

Aanbieder van betaalbare en flexibel te huren werkruimtes

Nederlandse orde van beroepscoaches

Vereniging voor loopbaanprofessionals

Marktleider in coachopleidingen