Bestelinformatie en veelgestelde vragen

Coachlink-abonnementen

 • Een abonnement op Coachlink kost € 18,50. 
 • De genoemde abonnementsprijs is exclusief btw.
 • De eerste maand van uw abonnement is gratis.Uw abonnement is met ingang van de tweede maand maandelijks opzegbaar. U betaalt dus altijd minstens één maand. 
 • U heeft na aanmelding direct toegang tot Coachlink.
 • U kunt slechts één keer gebruikmaken van 'eerste maand gratis'. 
 • U kunt uw abonnement opzeggen in 'Mijn Coachlink' (Mijn Coachlink > Abonnement > Abonnement opzeggen).
 • Maandelijks opzegbaar’ betekent dat het abonnement vanaf de opzegdatum ten minste nog 1 maand doorloopt: 1 maand + aantal dagen tot begindatum abonnement. Bijvoorbeeld: abonnement is ingegaan op 22-1-2017; abonnement wordt opgezegd per 15-5-2017; abonnement loopt af op 22-6-2017 (= 1 maand + 7 extra dagen tot de 22e)
 • Betaling van uw abonnement geschiedt via automatische incasso (u ontvangt een factuur per e-mail). Betaling per maandelijkse factuur kost € 1,95 per maand extra.
 • Kortingen op een abonnement kunnen niet gecombineerd of gestapeld worden.
 • Leden van de partnerorganisaties van Coachlink krijgen maandelijks 15 procent korting op hun abonnement. Als u lid bent van een van deze organisaties kunt u dat bij uw bestelling aankruisen. De partnerorganisaties zijn: Blankestijn & Partners (alumni), Coachingland (leden), eCoachPro, SchoolvoorCoaching (alumni), Boom uitgevers Amsterdam (auteurs).

Veelgestelde vragen

 • Over abonnee worden

Ik ben lid van de NOBCO, het Coachuis of de Nobtra. Hoe zit het met mijn abonnement op Coachlink?

Leden van de NOBCO, het Coachhuis en de Nobtra krijgen bij hun lidmaatschap een abonnement op Coachlink. Maar voordat je door de kennisbank kunt grasduinen, moet je je persoonlijke account activeren..

NOBCO: in het ledenportaal op de NOBCO-website vind je de informatie die je nodig hebt voor het activeren van je account.

Coachhuis: je ontvangt informatie over het activeren van je account in de welkomstmail.

Nobtra: via de Nobtra ontvang je een link met eenmalig wachtwoord. Dit moet je bij de eerste inlog veranderen in je persoonlijk wachtwoord. 

Ik zou met mijn hele kantoor/vereniging/collectief lid willen worden van Coachlink, kan dat?

Dat kan uiteraard. Neem voor vragen contact op met Teun Rienstra

 • Over de Coachzoeker

Ik wil ook gevonden worden in de Coachzoeker. Hoe doe ik dat?

In de Coachzoeker zijn de gegevens van coaches opgenomen die zijn aangesloten bij de NOBCO en/of bij Coachingland.

Mijn gegevens in de Coachzoeker kloppen niet. Hoe kan ik deze aanpassen?

De gegevens in de Coachzoeker worden ingelezen vanuit de databases van de NOBCO en Coachingland. Als je dus wilt dat er op Coachlink andere informatie komt te staan, dien je die informatie dus op een van beide sites aan te passen. Binnen [tijd] zijn de wijzigingen ook op Coachlink te vinden.

 • Over meeschrijven aan Coachlink

Ik wil een artikel, nieuwtje, agenda- of opleidingsitem aandragen voor Coachlink. Hoe doe ik dat?

Graag, we zijn blij met de informatie die je aandraagt. Dat kun je doen door onder de tab ‘Schrijf mee’, je kiest daar wat je wilt bijdragen. Om te kunnen bijdragen moet je op zijn minst een gratis registratie hebben of abonnee zijn. Meer over hoe je dat doet, vind je op de pagina Registreer.

Ik heb een nieuwtje aangedragen, maar het wordt niet geplaatst. Waarom niet?

Het nieuws dat we op Coachlink plaatsen, moet voor een brede doelgroep interessant zijn. Het boek dat je net hebt geschreven of je nieuwe praktijkruimte vallen daar wat ons betreft niet onder. Mocht je twijfelen of je nieuwtje interessant genoeg is, stuur dan een mail naar de redactie redactie@coachlink.nl

Klantenservice

klantenservice@coachlink.nl
020 5218 933

Reacties & klachten

Heeft u vragen waarop u op deze site het antwoord niet vond? Stel ze hier. Wij reageren zo snel mogelijk. 
 

Vertrouwelijkheidgarantie

Uw gegevens zijn veilig bij Coachlink. Lees er meer over in onze Privacy Policy. Coachlink garandeert dat uw gegevens absoluut vertrouwelijk behandeld worden, in het bijzonder de gegevens van uw creditcard die gecodeerd en per veilige server worden verzonden.

Algemene voorwaarden

Privacy Policy