Abonneevoordeel

Een abonnement op Coachlink kost € 18,50 per maand en de eerste maand is gratis.

Naast alles wat Coachlink u te bieden heeft, kunt u als abonnee van Coachlink gebruikmaken van een aantal voordelen die worden aangeboden door de partners van Coachlink.

U kunt deze extra’s verzilveren bij de betreffende partner onder vermelding van de persoonlijke en unieke code die u heeft ontvangen in de mail met de orderbevestiging van uw abonnement op Coachlink. U kunt zelf contact opnemen met de betreffende organisatie als u gebruik wilt maken van een van de acties.

De specifieke voorwaarden verbonden aan deze extra’s kunt u bij de betreffende partner opvragen. Zij zijn ook verantwoordelijk voor prijswijzigingen, levering en juiste facturering rond deze voordeelacties.

Dit zijn de extra voordelen voor u als Coachlink-abonnee:

B&P

 

Je ontvangt € 50 korting op een van de opleidingsmodules voor coaches en/of trainers van Blankestijn & Partners.

 

Bongers

Je krijgt 10% korting bij deelname aan een open opleiding of training voor coaches en/of trainers van Bongers & Partners

 

Cafe_Logo

Je krijgt € 25 korting op Coachcafé-bijeenkomsten. Je betaalt € 125 per bijeenkomst in plaats van € 150. Gebruik de actiecode COACHLINK01 in het winkelmandje bij het bestellen van een Coachcafé op www.thema.nl en ontvang direct de korting op je factuur/betaling.

 

 

CC_logo

 

Bij een licentie op CoachCampus betaal je niet de opstartkosten van € 35 én krijg je eenmalig 10% korting op de kosten van de licentie.

Coachingland_logo

 

Je ontvangt bij je profiel op Coachingland drie extra gratis verwijzingen naar je website ('Clicks'). (Gebruik de actiecode 'Coachlink'.)

 

SvC

Je kunt gratis deelnemen aan een Coach2Meet workshop ter waarde van € 49.

TvC_logo

Je ontvangt 25% korting op een jaarabonnement op het Tijdschrift voor Coaching (je betaalt € 37,15 in plaats van € 49,50 – particulier of € 44,65 in plaats van € 59,50 - zakelijk).