IK2 - De beste versie van jezelf

IK2 - De beste versie van jezelf

Margriet Sitskoorn | Management Impact

IK2 – De beste versie van jezelf, laat op een inspirerende manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen. De inhoud is geheel geijkt op de huidige prikkel- en stressvolle wereld, die je dwingt nieuwe vaardigheden en eigenschappen te ontwikkelen om je doelen te kunnen behalen.

 

Reis met hoogleraar neuropsychologie Margriet Sitskoorn door dit rijke boek vol inzichten, testen, oefeningen en methodieken. Via het EFFECT-programma krijg je inzicht in de werking van je brein en ontwikkel je de juiste vaardigheden om je doelen te bereiken. Het helpt je om weerstand te bieden aan de stimulus-respons reflexen en om keuzes te maken die je succesvoller en gelukkiger maken. Op privévlak, in je werk of maatschappelijk gerelateerd. Lees verder op www.ik2.nl.

 

Werk aan een (nog) betere versie van jezelf. Met IK2 word je 

  • doelgerichter
  • toegewijder
  • succesvoller
  • creatiever

Bij het boek is een training ontwikkeld voor coaches en docenten bestaande uit het IK2 – Trainingsboek voor coaches en docenten en het IK2 – Werkschrift.

 

 

Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Tilburg University. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag en spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving, invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van gezonde mensen en patiënten kan beïnvloeden.

 

Zij is director van het Topperformance Lab Tilburg University en lid van de raad van kennis van de topsport community. Zij is een veelgevraagd spreekster en adviseur. Naast haar wetenschappelijke werk schrijft zij columns voor verschillende bladen, is zij een graag geziene gast bij tv programma’s zoals de IQ quiz. Van haar hand verschenen de bestsellers Het maakbare breinPassies van het brein en Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij.

 

 

Margriet Sitskoorn is a Full Professor of Clinical Neuropsychology at Tilburg University in the Netherlands. Her research focuses on how behavior and environment affect the brain, and how people can use this knowledge to develop themselves. Sitskoorn is an acclaimed public speaker and consultant. She is the author of several bestsellers and her work has been translated into various languages.

 

 

 

Margriet Sitskoorn