Meesterlijk coachen

Meesterlijk coachen

De executive coach als kristische initiator van cultuurveranderingen

Robert Hargrove | Boom uitgevers Amsterdam

Meesterlijk coachen is al ruim vijftien jaar het standaardwerk voor iedereen die coach is of het wil worden, of die nieuwsgierig is naar hoe je een buitengewoon goede coach kunt worden. Hargroves methode is de snelste en beste manier om excellente leiders te ontwikkelen die uitstekende resultaten behalen. Het geheim? Vraag degene die u coacht naar iets wat hij graag wil bereiken, maar onmogelijk acht. En werk met hem mee om die schijnbaar onmogelijke toekomst te verwezenlijken.

In deze volledig herziene, derde editie laat de auteur zien hoe u een succesvol coachingsplan maakt; mensen helpt bij hun groei en zelfontplooiing; gebruikmaakt van de geheimen van topcoaches om zelf een meesterlijke coach te worden.

Meesterlijk coachen bevat bovendien 12 katalytische coachingconversaties die u het vertrouwen en de vaardigheden geven om eenjarige coachingstrajecten te begeleiden.

Robert Hargroves Meesterlijk coachen maakt van de coach eerder een rentmeester dan een leraar; de coach als kritische initiator van transformaties van organisatieculturen, iemand die zorgt voor de ontwikkeling van vaardigheden en bekwaamheden die nodig zijn als draagvlak voor nieuwe culturen. 

Robert Hargrove

Robert Hargrove heeft zijn sporen verdiend op het gebied van executive coaching als coach van talrijke ceo's en executives van multinationals. Hij heeft diverse boeken geschreven over coaching en wordt beschouwd als een van de grootste autoriteiten op dit terrein.

Robert Hargrove