Ontwerp je ontwikkeling coach jezelf-boek

Ontwerp je ontwikkeling coach jezelf-boek

Minder stress en betere keuzes vanuit je eigen krachtbasis

Marianne Meijers |

Dit coach jezelf-boek voor professionals daagt je uit om je eigen krachtbasis te ontdekken, in te zetten en verder te ontwikkelen.

 

Ontwerp je ontwikkeling (OJO) is een praktische en creatieve methode die je helpt bij het maken van belangrijke keuzes, het omgaan met spanningen en stress en het realiseren van meer plezier, motivatie en flow in je studie of in je werk.

 

Positieve psychologie & Design Thinking

Ontwerp je ontwikkeling is gebaseerd op de positieve psychologie en de Design Thinking-methode en stimuleert je om jezelf en jouw wereld op een holistische, positieve en opbouwende manier te bekijken. Door de oefeningen ontdek je de volle breedte van jouw kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden en verzamel je een schat aan eyeopeners. Daarbij ga je over handvatten beschikken om anders en positiever naar jezelf en je eigen mogelijkheden te kijken.

 

Aan de slag met OJO

Je kunt OJO gebruiken als cyclus, continu ter ondersteuning van je doelen en plannen, maar ook voor losse oefeningen.

 

Dit boek vol oefeningen is het vervolg op Ontwerp je ontwikkeling voor (studie)coaches van jongvolwassenen.

 

Inclusief online materiaal op Happybase.me

Marianne Meijers

Marianne Meijers werkte zeventien jaar als docent aan de Hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Communicatie en Multimedia Design, waar ze lesgaf op het gebied van Design Thinking. Daarnaast was zij studiecoach bij deze opleiding. Nu richt ze zich op haar coachingpraktijk en de ontwikkeling van nieuwe tools, zoals het online OJO coachingplatform.

Marianne Meijers