Mentale kracht

Mentale kracht

Je kunt het gewoon trainen

Erik Kaptein, Colinda van Dijk, Jochem Kamphuis |

Een inspirerende ontdekkingstocht van een topscheidsrechter, loopbaancoach en managementadviseur op weg naar nog meer mentale kracht.

 

Iedereen heeft te maken met veranderingen, uitdagingen, stress of tegenslag. Je mentale kracht bepaalt hoe je daarmee omgaat. Of het nu op je werk, in je relatie, in de sport of op het gebied van je persoonlijke gezondheid is; je mentale kracht maakt het verschil. Hoe is het gesteld met jouw mentale kracht?

 

Train en vergroot je mentale kracht

Je mentale kracht (en die van anderen) kun je trainen én vergroten. Colinda van Dijk, Erik Kaptein en Jochem Kamphuis werken in dit boek praktische manieren uit waarmee je direct aan de slag kunt. Ze gaan in gesprek met experts werkzaam in de traumazorg, het theater, bij defensie, het Rode Kruis, in de psychologie en het bedrijfsleven. De gesprekken leveren waardevolle lessen, inspirerende en praktische krachttips op en een mooi inkijkje in het leven van deze experts.

 

Voor wie?

Mentale kracht is verplichte kost voor iedereen die op een praktische manier wil werken aan zijn eigen mentale kracht of mensen coacht die hun mentale kracht willen vergroten.

Erik Kaptein

Erik Kaptein en Colinda van Dijk zijn de oprichters van Gewoon-HR en de stichting Toeterjoepies. Ze zijn actief als coach, trainer en adviseur op het gebied van onder andere duurzame inzetbaarheid, leiderschap en mentale veerkracht. Samen geven ze trainingen en workshops waarin ze de kennis en ervaring van topscheidsrechters verbinden met die van medewerkers en leidinggevenden in organisaties.

Colinda van Dijk

Colinda van Dijk en Erik Kaptein zijn de oprichters van Gewoon-HR en de stichting Toeterjoepies. Ze zijn actief als coach, trainer en adviseur op het gebied van onder andere duurzame inzetbaarheid, leiderschap en mentale veerkracht. Samen geven ze trainingen en workshops waarin ze de kennis en ervaring van topscheidsrechters verbinden met die van medewerkers en leidinggevenden in organisaties.

Jochem Kamphuis

Jochem Kamphuis is internationaal scheidsrechter bij de KNVB en werkt daarnaast als trainer bij Gewoon-HR en als adviseur bij een grote vastgoedorganisatie.

Erik Kaptein Colinda van Dijk Jochem Kamphuis