Dienend-leiderschap

Dienend-leiderschap

Ultieme gids voor het creëren van energie en eigenaarschap

Inge Nuijten |

Schatkist voor verschilmakers!

 

Maak van leiderschap een gewoonte

Wil je met meer plezier en gemak echt het verschil maken? Slopende vergaderingen, eilandjes en wantrouwen achter je laten? Eigenaarschap, samenwerking en innovatie de norm maken? En dat terwijl je zelf meer energie, rust en tijd krijgt? Dat kan! Onderbouwd en persoonlijk ontdek je in dit boek hoe je eenvoudig en doeltreffend lijderschap achter je laat en van leiderschap een gewoonte maakt.

 

In Dienend-leiderschap ontdek je:

• dat dienend-leiderschap van en voor iedereen is;

• waarom dienend-leiderschap tot de beste resultaten leidt;

• de tips en tools om je dienend-leiderschap echt eigen te maken;

• hoe drie principes je vergaderingen, bila’s en trainingen altijd succesvol maken;

• de cruciale rol van je hart voor je welzijn, gezondheid en vooral effectiviteit!;

• levensveranderende oefeningen die jou in flow brengen (wel oefenen!), en

• hoe je eigenaarschap en samenwerking met succes en plezier vorm geeft.

 

Aanbevelingen: 

Dienend-Leiderschap raakt de essentie van het leiderschap dat in deze tijd nodig is, maar het raakte mij ook persoonlijk. Een kostbare schat aan inzichten, verhalen en uitnodigende perspectieven. Een boek ten dienste van de reis die we allen te gaan hebben; de mens worden die we ten diepste al zijn!’ - Prof. dr. Gabriël Anthonio, bekend van Het Zwitsers zakmes van de leider (2018), Het leven praat terug (2019), De vorstenspiegel (2020) en De sleutels van de leider (2021).

 

Dienend-leiderschap is wat organisaties hard nodig hebben. Sinds ik Inge daar jaren geleden al een inspirerende lezing over hoorde geven, was ik geboeid door het onderwerp en volg ik haar. Met dit boek weet ze treffend te verwoorden hoe je dienend-leiderschap gericht kunt ontwikkelen. Van harte aanbevolen.’ - Ineke Kooistra, CEO The Works (moederbedrijf #YoungCapital #Next #Jobbird #StudentJob)

Inge Nuijten

Dr. Inge Nuijten inspireert ambitieuze leiders om bewuster te leiden waardoor ze met meer energie en minder tijd hun eigen leven en dat van hun medewerkers leuker kunnen maken. Vanuit het Institute for Servant Leadership en Redpoint Company geeft zij advies, training en coaching op het gebied van dienend-leiderschap, vitaliteit en prestatiepsychologie. Inge is gepromoveerd op dienend-leiderschap en schreef eerder de bestseller Echte leiders dienen.

Inge Nuijten