Van spanning naar spirit

Van spanning naar spirit

Crisis als springplank naar daadkracht en je echte ik

Hylke Bonnema |

Van durfkramp naar daadkracht: de wereld verandert als je zelf verandert

Wil je gelukkig worden in liefde, werk en leven? Een nieuwe partner aantrekken of juist meer ‘echt’ contact met je huidige partner? Wil je ontdekken wat je tegenhoudt om vol te genieten en zichtbaar te zijn in je werk? Of worstel je met emoties en andere onbestemde gevoelens? Ben jij moedig genoeg om jezelf niet meer te willen verstoppen? 

 

In vijf stappen naar daadkracht en je echte ik

Als jij ‘ja’ zegt tegen deze reis in jezelf, laat dit boek dan je reisleider zijn. Het geeft je handvatten om een nieuwe koers in te slaan die je weer terugbrengt bij jezelf. Je vindt in dit boek vijf praktische stappen waarmee je spanning leert omzetten in bezieling en daadkracht. Van spanning naar spirit is gebaseerd op al eeuwenlang toegepaste systemische principes. Het biedt je een levendige reis waarin je leert hoe je jezelf kunt bevrijden van je emotionele blokkades.

 

Voor wie is Van spanning naar spirit geschreven?

Dit is een boek voor levensgenieters, avonturiers en wereldverbeteraars. Ben jij er klaar voor om los te komen van je gedoe? Maak dan tijd voor diep, echt, voluit voelen, geven, nemen en genieten.

Hylke Bonnema

Hylke Bonnema is van huis uit psycholoog. Hij is opgeleid door Bert Hellinger, de grondlegger van het systemische werk, en ontwikkelde zich vervolgens tot een expert in het nieuwe opstellen. Hylke is meesteropsteller, systemisch leiderschapsspecialist en begeleidt opstellingen.

www.hylkebonnema.nl | www.familieopstellingen.nl

 

 

Inspiratie haalt hij uit de dagelijkse ontmoeting met zijn vrouw, kinderen en klanten en hun liefde! Hun liefde voor hun klanten, hun gezin en hun omgeving. Hij gelooft daarnaast in een op de aarde gerichte wereld die zorgt voor een duurzaam en gezond leven!

Hylke Bonnema