Stevig staan in intense situaties

Stevig staan in intense situaties

Balans in je leiderschap met Embodied Learning

Paula Kolthoff |

Gebruik je fysieke intelligentie!

Als coach, trainer, leidinggevende of opleider is stevig staan een belangrijk aspect van je werk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen die je begeleidt. Wanneer je aandachtig luistert naar je lichaam, wordt het een kompas waarop je moeiteloos kunt navigeren.

 

Een boek vol oefeningen en tools

Stevig staan in intense situaties biedt een unieke, lichaamsgerichte benadering om stevig te staan. Het reikt nieuwe manieren aan om je balans te versterken, dieper te luisteren en waarachtig te spreken. Inzichten uit onder andere de neurowetenschappen, Social Presencing Theater, Theory U, Systemisch Werk, NLP en Focussing zijn gecombineerd tot een aanpak met veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Naast theorie en inspirerende voorbeelden biedt dit boek oefeningen en praktische tools om in elke situatie volledig aanwezig te zijn.  

 

Lezers over Stevig staan in intense situaties

‘Embodied Learning is een absolute aanrader voor iedereen die zich realiseert dat woorden alleen niet het hele verhaal vertellen.’ – Peter Rombouts MCM, veranderkundig organisatieadviseur en drievoudig wereldkampioen Argentijnse tango

 

‘Trainers die belichaamd leren centraal stellen, kom ik nog zelden tegen en juist daarom kan ik dit bijzondere ervaringsboek van harte aanbevelen.’ – Ans Tros, oprichter en creatief directeur SchoolvoorCoaching

Paula Kolthoff

Paula Kolthoff werkt als trainer, (team-)coach en adviseur. Ze heeft zich gespecialiseerd in Embodied Learning: leren door lichaamsbewustzijn. Paula ontwerpt lichaamsgerichte oefeningen bij training, opleiding en leiderschapstrajecten. In het programma Embodied Learning leert zij mensen die groepen begeleiden hoe zij hun fysieke intelligentie effectief kunnen inzetten.

Paula Kolthoff