De 11 beste online verdienmodellen

De 11 beste online verdienmodellen

Hoe je je onderneming toekomstproof maakt

Jeanet Bathoorn, Petra Iuliano |

De knowhow en de mindset

Online inkomstenstromen zijn een waardevolle en soms noodzakelijke aanvulling op onze traditionele manier van ondernemen. Maar online verdienmodellen zijn vooral een betrouwbare en eenvoudige manier om je inkomstenstroom een boost te geven. Er zijn ondernemers die miljonair zijn geworden met een 100% online bedrijf. Een succesvol model kent twee voorwaarden: de knowhow en de mindset. Dit unieke boek geeft je inzicht in beide.

 

De ingrediënten voor een online verdienmodel

In dit boek vind je de 11 beste en beproefde online verdienmodellen. Per verdienmodel worden de vereiste voorwaarden, de pluspunten en de valkuilen uitgelegd. Daarnaast leer je hoe je de juiste ondernemersmindset ontwikkelt voor de grootste kans van slagen. Want die mindset, zo betogen Jeanet en Petra, is vele malen belangrijker dan alle techniek bij elkaar. In De 11 beste online verdienmodellen leer je om groots te denken, de wet van de aantrekkingskracht te gebruiken en je ten diepste te realiseren dat álles mogelijk is.

 

Voor wie is Online verdienmodellen geschreven

Dit is hét boek voor kennisprofessionals die met hun bedrijf of naast hun baan een online inkomstenstroom willen opbouwen.

 

Online boeklancering

Op 30 november 2020 lanceerden Jeanet en Petra hun boek via Facebook. Tijdens de 4 uur durende Marathon Lancering kwamen gasten aan het woord die al online ondernemer zijn en werden case studies besproken. Klik hier om de lancering terug te kijken.

Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is sinds 2005 ondernemer en werkt met kennisprofessionals die online willen ondernemen. Ze is de bedenker van het merk VrijheidsOndernemer ®.

Petra Iuliano

Petra Iuliano onderneemt sinds 2010 en helpt ondernemers met minder moeite meer te verdienen en op te schalen via slimme verdienmodellen. Petra is de oprichter van Network Of Purpose, de eerste virtuele co-workingspace in Nederland.

Jeanet Bathoorn Petra Iuliano