NLP voor coaches en trainers

NLP voor coaches en trainers

Inzicht in onbewust processen onder succesvol gedrag en communicatie

Roderik Kelderman |

NLP (neurolinguïstisch programmeren) gaat ervan uit dat we ons gedrag kunnen beïnvloeden, dat we succes kunnen leren en dat alles al in ons aanwezig is. Het is een prachtig instrument voor coaches en trainers: of je nu losse elementen uit NLP gebruikt of helemaal volgens NLP werkt.

 

NLP voor coaches en trainers

Je bestudeert de bewuste en onderbewuste binnenwereld van mensen en hun gedrag. Het gaat over ‘hoe’ we de dingen doen die we doen. Hoe reageren we, ook in ons gedrag, op datgene wat we waarnemen? Als je als coach of trainer met NLP werkt, heb je een verzameling mentale technieken tot je beschikking. Enerzijds gebruik je die om problemen uit het verleden op te lossen en anderzijds om doelen in de toekomst makkelijker te bereiken. 

 

Inzicht in onbewust processen onder succesvol gedrag en communicatie

In NLP voor coaches en trainers vind je een selectie van de allerbeste NLP-technieken. Het brengt theorie en praktijk bij elkaar. Je leert NLP toe te passen op jezelf waardoor je effectiever communiceert. Zo zit je makkelijker op één golflengte met anderen en kun je cliënten beter en sneller helpen.

Roderik Kelderman

Roderik Kelderman is internationaal erkend NLP-Master trainer, arbeids & organisatie psycholoog en oprichter van Het NLP Instituut.

Roderik Kelderman