Doe dit boek (begeleidersboek)

Doe dit boek (begeleidersboek)

Een methode voor persoonlijke groei met breinleren en TA

Jacqui Halmans, Hedi van Alphen |

Transactionele Analyse en breinvriendelijk leren

Met dit begeleidersboek bij Doe dit boek help je mensen zelfbewust te worden, een richting te bepalen en in actie te komen. Als coach, trainer, docent of therapeut laat je hen experimenteren, creëren en reflecteren. Dit boek ontzorgt je door heldere uitleg over TA en breinleren uit de neurowetenschappen, en door duidelijke instructies. Zo kun jij aandacht en vertrouwen geven aan de mensen met wie je werkt.

 

Persoonlijke groei met Doe dit boek

Dit begeleidersboek ondersteunt Doe dit boek, een toegankelijk boek vol creatieve, uitdagende opdrachten om te ervaren en te beleven. Opdrachten met veel impact, die een beroep doen op alle zintuigen. Speels, verrassend en luchtig, maar ook confronterend, serieus en verdiepend. Samen met je coaches, deelnemers of studenten verbind je de resultaten van de opdrachten. Je helpt hen deze resultaten te integreren in hun leven. Ze komen in actie en groeien uit tot een completere versie van zichzelf.

Jacqui Halmans

Jacqui Halmans is trainer en coach. Zij geeft vorm aan haar missie om coaches, managers en trainers te laten ervaren dat diepgang en speelsheid prima kunnen samengaan. Eerder publiceerde zij het boek Coachen met lef.

 

Jacqui krijgt inspiratie van haar coachees en deelnemers. Van goed kijken en luisteren naar mensen. Van haar kinderen. En van de natuur.

Hedi van Alphen

Hedi van Alphen heeft als trainer en coach een fascinatie voor leren vanuit de neurowetenschappen, en voegt daar humor en creativiteit aan toe. Ze laat mensen creëren en experimenteren. Ze brengt mensen in beweging en daagt hen uit stappen te zetten buiten de gebaande paden.

 

Samen met Jacqui Halmans schreef zij Doe dit boek (doeboek) en Doe dit boek (begeleidersboek).

 

'Mijn inspiratie komt van de mensen die dichtbij me staan, vrienden en familie met een creatieve geest. Ik geniet ervan als zij rammelen aan vanzelfsprekendheden. Open, met humor, weten dat iets ook kan mislukken, klaar om verrast te worden. Op reis haal ik veel inspiratie uit andere culturen en weer thuis leer ik veel van de mensen met wie ik als trainer en coach mag werken. Voor hen combineer ik creativiteit met kwaliteit en resultaat.'

Jacqui Halmans Hedi van Alphen