21 dagen niet klagen

21 dagen niet klagen

en nóg 33 experimenten voor een verfrissende blik op je werk en leven

Kevin Weijers |

‘Klagen is negatieve feedback geven op een situatie, zonder de intentie die te willen veranderen.’

 

Ben je klaar om je tijd en energie te besteden aan dat waar je wel invloed op hebt?

 

Van ambtenaar naar Chief Exploration Officer

Kevin Weijers besloot na enkele jaren gewerkt te hebben als ambtenaar, op een originele manier de wereld rond te reizen: door bedrijven te helpen nieuwe ideeën uit te voeren, in ruil voor eten en onderdak.

 

Experimenten voor een verfrissende blik op je werk en leven

33 experimenten later is het resultaat niet het zoveelste boek van een millennial die alles achterliet, maar een bundeling van frisse verhalen en praktische experimenten die je inspireren om anders naar je werk en leven te kijken.

 

Proberen lukt altijd

21 dagen niet klagen laat zien dat je vooraf niet altijd hoeft te weten hoe iets eindigt. Het zet je op luchtige wijze en met humor aan te experimenteren met waar jij nieuwsgierig naar bent. En te ontdekken hoeveel er mogelijk is als je af en toe stopt met denken, en start met doen.

Kevin Weijers

Kevin Weijers is de Chief Exploration Officer (CEO) van Rond de Wereld in 80 Experimenten. Ruim twee jaar hielp hij bedrijven over de hele wereld nieuwe ideeën te lanceren, in ruil voor eten en onderdak.

 

Kevin haalt zijn inspiratie voornamelijk uit de experimenten en mensen die hij ontmoet in het buitenland. Er is voor hem geen betere manier om tot nieuwe inzichten te komen, dan om van fysieke locatie te wisselen en op te gaan in een andere cultuur. Verder heeft hij inspirerende collega-sprekers om hem heen en luistert hij naar podcasts.

Kevin Weijers