Marketingplan op 1 A4

Marketingplan op 1 A4

Een succesvolle klantgerichte strategie ontwikkelen die echt werkt

Ment Kuiper |

Veel marketingplannen verdwijnen ongelezen in een la: vreemd eigenlijk dat we zoveel kennis, tijd, capaciteit, maar vooral positieve energie zomaar van tafel vegen.

 

Een succesvolle strategie die écht werkt

Alle professionals in het marketing- en communicatievak maken plannen en ontwikkelen strategieën. Dat kost soms meer tijd dan je denkt met minder effect dan je had gehoopt. Het gevolg is dat we plannen gaan maken vanuit automatisme.

 

Meer gestructureerde marketing- en communicatieplannen leiden tot grotere successen, betere acceptatie door collega’s en management en snellere implementatie.

 

Een marketingplan ontwikkelen

Dit boek helpt je op basis van een duidelijke en eenduidige structuur aan een werkbaar succesvol plan op 1 A4.

 

Voor wie is dit boek?

Het is geschikt voor alle niveaus marketing- en communicatieprofessionals, voor offline, online en geïntegreerde vraagstukken, B2B en B2C, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, lokaal, centraal en corporate. Kortom, voor iedereen die iets met marketing- en communicatieplannen doet.

Ment Kuiper

Ment Kuiper coacht marketing- en communicatieprofessionals. Hij begeleidt hen bij het ontwikkelen van marketing- en communicatiestrategieën. Daarnaast is hij al meer dan twaalf jaar kerndocent bij post-hbo en postdoc marketingen communicatieopleidingen. Op dit moment werkt hij voor Beeckestijn Business School.

 

De inspiratie voor het nadenken over marketing haalt Ment uit alle dagelijkse dingen. Hij kan kijken naar het proces hoe mensen kopen en doen. Zowel zakelijke klanten alsook consumenten. Verder vind hij het fantastisch om voor klanten te werken en hen te helpen om een marketingstrategie te ontwikkelen die dan ook echt werkt. Het coachen van mensen die deelnemen aan programma’s bij Beeckestijn Business School en SCHAAL+ leveren Ment ook energie op.

Ment Kuiper