Factor DOEN!

Factor DOEN!

Van willen naar doen in situaties die moed vragen

Marinka Lipsius |

Staande blijven in een mijnenveld van belangen, koers houden in turbulente omstandigheden, moed tonen ondanks risico’s, je morele kompas scherp houden ondanks verleidingen en ondertussen ook: verbinden, mensen meenemen, flexibel zijn … het zijn thema’s die menig leidinggevende zal herkennen.

 

Succesvol moed tonen

In dit praktische handboek voor leiderschap met lef lees je hoe moed getoond kan worden op een succesvolle manier. Het leert je dat koers houden en verbinden samen kunnen gaan. Het leert je de kracht van overtuigen en luisteren. Het leert je over effectief gedrag en de beïnvloeding daarvan.

 

Door de combinatie van belangrijke kennis op het gebied van leiderschap, (neuro)psychologie en filosofie en oefeningen om het simpelweg te doen, biedt Factor DOEN! je een rijk repertoire aan kennis en vaardigheden.

 

Het praktische vervolg op de bestseller Factor MOED!

 

Wat anderen over dit boek zeiden:

‘Food for thought, vol humor, met een boodschap die plakt!’ – Elsbeth Bouwman, trainer en coach bij ABN Amro

 

‘Het werd hoog tijd dat dit boek over moed werd geschreven. Je rolt van de ene herkenning in de andere.’ – Wessel Ganzevoort, emeritus hoogleraar Organisatiedynamiek en innovatie, bestuurslid en commissaris

Marinka Lipsius

Marinka Lipsius is auteur, spreker, mind- en organization programmer. Met haar zakenpartners begeleidt ze directies, managementteams en individuele leidinggevenden op het gebied van leiderschapsontwikkeling, besluitvorming en daadwerkelijke, duurzame transities. Structuur en cultuur gaan bij haar hand in hand. Ze benadert onderwerpen vanuit een verrassende hoek, daagt lezers uit tot nieuwe manieren van denken en tot het zetten van effectieve stappen. Met Remco Claassen schreef ze eerder Factor MOED!.

Marinka Lipsius