Kookboek voor teams

Kookboek voor teams

20 praktische oefeningen voor de teamcoach

Esther de Haan | Boom uitgevers Amsterdam

Dit boek is bedoeld ter inspiratie voor managers die hun teams willen coachen naar succesvolle teams. Daardoor kunnen teams met plezier en gezamenlijke verantwoordelijkheid hun resultaten halen.

 

Kookboek voor teams is voor teamcoaches die op zoek zijn naar variatie in de werkvormen die zij hanteren bij het coachen. En voor trainers die hun trainersvaardigheden willen uitbreiden met coachingsvaardigheden, zodat ze met minder energie meer resultaat behalen.

 

Je krijgt 20 praktische oefeningen aangereikt, waarmee je zelf je team kunt coachen. Net als in een kookboek zijn de oefeningen zo beschreven dat je als lezer de ingrediënten samenstelt, de bereidingswijze doorneemt en vervolgens zelf aan de slag kunt.

 

Download extra materiaal
Geweldloze Communicatie kaarten
Hand-out 5
Woorden kaarten

Esther de Haan

Esther de Haan is organisatiecoach. Het is haar passie transities tot stand te brengen bij organisaties die beseffen dat nieuwe business en klimaatdoelen hand in hand gaan, die weten dat een duurzame bedrijfsvoering essentieel is voor hun toekomst. Ze coacht leiders en teams naar resultaat- en mensgericht samenwerken. Theory U zet ze in voor innovaties die nodig zijn bij complexe vraagstukken. Als opleider is Esther er op gericht managers en professionals te leren hoe ze hun teams kunnen laten samenwerken vanuit gezamenlijk eigenaarschap. Haar expertise: team- en organisatie- en transitiecoaching.

 

Eshter laat zich inspireren door mensen die met transities naar een duurzame samenleving bezig zijn. Zelf coacht ze dagelijks groepen die samenwerken aan transities. Ze laat zich graag verrassen wat er mogelijk is als mensen vanuit gezamenlijke belangen gaan denken. Afleveringen van VPRO Tegenlicht, reizen en gesprekken met mensen uit andere landen die heel anders met zaken omgaan dan wij zijn gewend vormen voor haar een belangrijke inspiratiebron.

Esther de Haan