Trainen met hart en ziel

Trainen met hart en ziel

Ontwikkelen van effectieve trainingsprogramma's voor communicatie- en managementtrainers

Silvia Blankestijn | Boom uitgevers Amsterdam

Trainen met hart en ziel geeft een gedegen en praktijkgericht inzicht in de aspecten die van belang zijn bij het ontwikkelen van effectieve trainingsprogramma’s. De auteur Silvia Blankestijn illustreert de verschillende thema’s met herkenbare praktijkvoorbeelden.

 

De kwaliteit van trainingsprogramma’s verbeteren

Silvia Blankestijn wil de kwaliteit verbeteren van trainingsprogramma’s op het gebied van communicatie, management, persoonlijke effectiviteit en teamontwikkeling.

Uiteindelijk gaat het er haar om dat mensen ook werkelijk plezier hebben in wat ze doen. Dat ze zich bezield en geïnspireerd voelen en het idee hebben een zinvolle bijdrage te leveren aan het team of de organisatie. Wanneer een trainer een programma ontwikkelt op de zes ontwikkelingsniveaus uit dit boek, werkt hij niet alleen aan effectief gedrag in de buitenwereld, maar nodigt hij zijn deelnemers ook uit om hun werk met hart en ziel uit te voeren. Zij hoopt met dit boek bij te dragen aan het ontwikkelen van trainingsprogramma’s die werkelijk het verschil maken. Aan de ene kant door het hoge leerrendement, aan de andere kant door de persoonlijke intensiteit.

 

Voor wie?

Dit boek is bedoeld voor communicatie- en managementtrainers, opleidingsfunctionarissen, HRM-managers en mensen die een training of workshop gaan geven op het gebied van communicatie, management, persoonlijke effectiviteit of teamontwikkeling.

Silvia Blankestijn

Ir. Silvia Blankestijn is ruim 25 jaar werkzaam in het trainings- en coachingsvak en is directeur-eigenaar van Blankestijn & Partners. Binnen dit bureau worden trainers en coaches opgeleid (o.a. Trainen met ziel en zakelijkheid en Coachen met hart en ziel) en worden managers, professionals en teams begeleid in effectief communiceren en samenwerken. 

Silvia Blankestijn