Het Groot Werkvormenboek 2

Het Groot Werkvormenboek 2

Nóg meer inspiratie voor het werken met werkvormen

Sasja Dirkse, Angela Talen, Maaike Kester | Boom uitgevers Amsterdam

Dé inspiratiebron voor iedereen die bijeenkomsten zoals overleggen, trainingen, lessen en teamsessies op een frisse en resultaatgerichte manier wil vormgeven en daarbij een stap verder wil gaan in het ontwerpen van succesvolle programma’s.

 

Inspiratie voor elke fase

Dit tweede deel voegt 120 werkvormen toe aan je repertoire én reikt je de 2KNOWHOW formule aan voor het ontwerpen van een goed programma voor een overleg, een teamsessie en training of les. Je vindt er inspiratie voor elke fase van je programma, variërend van activeren, verbinden, focussen, presenteren, brainstormen en samenwerken tot toetsen en toepassen.


Voor wie?

Het Groot werkvormenboek deel 2 is bedoeld voor mensen die plezier hebben in het bouwen van programma’s die niet alleen inhoudelijk kloppen, maar ook energie geven en het beste uit de deelnemers en henzelf halen.

 

'Inspiratie om meer rendement te halen uit elke bijeenkomst! Dit boek is praktisch
toepasbaar en geeft heldere tips waarmee je snel begrijpt welke werkvorm het beste
werkt voor welk doel.’ - Marije Hoogendoorn-Bruins Slot, Hoofd Bestuurlijke Zaken en Toezicht bij Provincie Zuid-Holland

 

Het Groot Werkvormenboek in het onderwijs inzetten?

Deze uitgave is bedoeld ter bevordering van de eigen professionalisering als docent. Voor deze titel is het niet mogelijk om een gratis beoordelings-exemplaar aan te vragen.Mocht je deze uitgave willen voorschrijven in je onderwijs, dien dan een aanvraag in per mail naar klantenservice@boomhogeronderwijs.nl o.v.v. instelling, opleiding, vak, verwacht aantal studenten en startdatum. 

Sasja Dirkse

Sasja Dirkse vormt samen met Angela Talen de directie van 2KNOWHOW. Dit bureau ondersteunt organisaties bij het vormgeven van leren en werken. Op een energieke en professionele wijze maakt 2KNOWHOW ingesleten patronen zichtbaar en doorbreekt die. Het bureau traint en coacht managers, projectleiders en teams en regisseert cultuurverandering, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven.

Angela Talen

Angela Talen vormt samen met Sasja Dirkse de directie van 2KNOWHOW. Dit bureau ondersteunt organisaties bij het vormgeven van leren en werken. Op een energieke en professionele wijze maakt 2KNOWHOW ingesleten patronen zichtbaar en doorbreekt die. Het bureau traint en coacht managers, projectleiders en teams en regisseert cultuurverandering, zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven.

Maaike Kester

Het thema leren op de werkplek is de rode draad door het werk van Maaike Kester, die vanuit haar brede expertise een veelheid aan werkvormen en onderliggende theorie heeft kunnen toevoegen aan Het Grootwerkvormenboek deel 2.

Sasja Dirkse Angela Talen Maaike Kester