Impact als trainer

Impact als trainer

Silvia Blankestijn | Boom uitgevers Amsterdam

Hoe zorg je ervoor dat deelnemers van een training enthousiast naar huis gaan? Hoe raak je ze? En wanneer gaan ze daadwerkelijk in de praktijk met hun inzichten aan de slag? Impact als trainer focust op de kernthema’s in het vakmanschap en de persoonlijke ontwikkeling van de trainer, die wezenlijke invloed hebben op de impact die je hebt op het leerproces van deelnemers.

 

Het verschil maken als trainer

Impact als trainer is een inspirerende zoektocht naar hoe je als trainer het verschil kunt maken, je deelnemers raakt en begeleidt naar daadwerkelijke gedragsverandering. Je neemt niet alleen je persoonlijk leiderschap bij veranderingsprocessen onder de loep, maar ook de diepere patronen die je interventies als trainer in sterke mate beïnvloeden. Je krijgt vele inzichten en praktische handvatten in trainerscompetenties als coachend trainen, veranderingsprocessen begeleiden, interveniëren in groepsdynamica en trainen in het hier en nu.

 

Trainer van het Jaar
De Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA) heeft Silvia Blankestijn gekozen tot winnaar van de verkiezing van Trainer van het Jaar 2015/2016. Trainer van het Jaar is de prijs voor de persoon die volgens collega’s en opdrachtgevers de beste trainer is in het Nederlandse taalgebied.

 

Voor wie?
Impact als trainer is geschreven voor trainers op gebieden als managementvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en leiderschaps- en teamontwikkeling.

 

Bekijk de booktrailer van Impact als trainer.

Silvia Blankestijn

Ir. Silvia Blankestijn is ruim 25 jaar werkzaam in het trainings- en coachingsvak en is directeur-eigenaar van Blankestijn & Partners. Binnen dit bureau worden trainers en coaches opgeleid (o.a. Trainen met ziel en zakelijkheid en Coachen met hart en ziel) en worden managers, professionals en teams begeleid in effectief communiceren en samenwerken. 

Silvia Blankestijn