Uitblinken!

Uitblinken!

Hoe hoog kan jouw lat?

Ineke Walravens | Boom uitgevers Amsterdam

We hebben zo’n haast gekregen in ons leven. Maar waarom? We willen tegenwoordig ook zo veel. Althans, dat roepen we. Maar willen we dat ook écht? Vragen die tot nadenken zetten. Uitblinken! laat je niet los voor je de antwoorden hebt. Dromen zijn er om gelukkig van te worden. Dit boek leert je die te realiseren.


Uitblinken! gaat over hoe stilte kan versnellen en hoe volharding op tijd weer moet ontspannen. Het geeft je inzicht in hoe beweging je in je eigen kracht zet. Direct toepasbare tips zetten je aan tot actie. Je ontdekt dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit hebt gedacht. Dit met vaart geschreven boek laat de geijkte managementvaardigheden ver achter zich. Het is voor jou geschreven. Het is puur en eerlijk, en het raakt je in je ziel.


Uitblinken! is een bijzonder boek, niet alleen door de positieve stijl, maar vooral ook door het zelfvertrouwen dat het je geeft. Voor iedereen die het nodig heeft geprikkeld te worden en voor iedereen die geïnspireerd wil blijven.Uitblinken, het magazine!


Voor leiders, managers, professionals en al die andere talenten die zelf de hoogte van de lat bepalen.

 

Uitblinken! Niets leukers dan dat. Wil je ook geïnspireerd worden om het maximale uit jezelf te halen? Ineke Walravens stelde een inspirerend magazine samen. Met openhartige interviews met échte uitblinkers en een doeltreffende aanpak om ook zelf te gaan uitblinken. Gratis!

 

Verras jezelf, vrienden of collega`s met dit magazine vol inspiratie! Op www.uitblinken.nl is de digitale versie te downloaden. 

Ineke Walravens

Ineke Walravens is commissaris en interim-manager, en altijd in beweging. Ze studeerde cum laude af aan de Technische Universiteit Delft. Na een carrière bij Unilever richtte zij Walravens Associates BV op. Al meer dan vijftien jaar leidt
zij organisaties en hun medewerkers door veranderende omstandigheden.
Uitblinken! put uit die ervaring.

Ineke Walravens