Succesvol als ZZP`er

Succesvol als ZZP`er

Tools voor persoonlijke ontwikkeling, zakelijke groei en een solide financieel fundament

Wouter ter Reehorst | Boom uitgevers Amsterdam

Hoe word je een succesvol zzp’er? Ben je al een aantal jaar bezig of net gestart? Om als zelfstandig ondernemer succesvol te zijn en te blijven, zul je moeten investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Dit boek reikt je de tools daarvoor aan, en voor zakelijke groei en een solide financieel fundament.

 

Succesvol zijn als zzp’er heeft niets te maken met hoeveel geld je verdient. Wel met het feit of het voldoende is om dat te kunnen doen wat je wilt doen. Om dat succes te bereiken – nu en in de toekomst – helpt dit boek je aan de slag te gaan met je talenten.

 

Succesvol als zzp’er is geen standaardverhaal over persoonlijke ontwikkeling. Dit praktische boek vol handige tests en checklists helpt je:

  • een eigen koers te varen
  • te reflecteren op je eigen professionele ontwikkeling
  • een goed financieel fundament te leggen aan de hand van een duidelijk en toegankelijk model voor vermogensopbouw.

 

Met een voorwoord van Esther Raats-Coster, voorzitter Vereniging Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) en Leo van der Goot, televisiedirecteur RTL Nederland (2000-2005), regisseur, producer, diskjockey.

Wouter ter Reehorst

Wouter ter Reehorst is ondernemer en informal investor. Hij helpt (vaak jonge) ondernemers hun talenten te ontwikkelen en iets op te bouwen waar zij trots op kunnen zijn. Als bestuurslid van diverse stichtingen heeft cultureel ondernemerschap zijn belangstelling.

 

Wouter ter Reehorst op Yoube: http://youtu.be/oSkLM1V91ZI


Lees ook de columns van Wouter ter Reehorst op:
ikwordzzper.nl
http://www.zipconomy.nl/author/reehorst/


Ook verkrijgbaar: Wouter ter Reehorst, De film van jouw leven

In Film van jouw leven krijg je bouwstenen aangereikt voor de film die zomaar van jouw leven zou kunnen worden gemaakt. Deze bouwstenen – in de vorm van artikelen en vragen voor je onderbewustzijn – stellen je in staat het script te schrijven dat bij jou past. Zodat je wanneer de camera gaat draaien, vol vertrouwen de hoofdrol kunt spelen in een leven dat je zelf vorm hebt gegeven.

Wouter ter Reehorst