BreinStijl@Work

BreinStijl@Work

Hoe je makkelijker samenwerkt, communiceert en innoveert

Sandra Minnee, Elise Verberg |

Iedereen heeft zijn eigen BreinStijl, deze leer je kennen in het boek BreinStijl@Work. Als je je BreinStijl kent, dan weet je wat je graag doet en waar je energie van krijgt, maar ook welk gedrag je valkuil is. Ken je ook de BreinStijl van anderen, dan kun je effectiever met hen samenwerken en communiceren.

 

De meerwaarde van je BreinStijl

BreinStijl@Work maakt verschillen tussen mensen helder. Teamleden die elkaars BreinStijl kennen, zetten hun eigen kwaliteiten en die van anderen productiever in. Elke BreinStijl is even goed en even nodig in elk team: mensen samen leveren meer toegevoegde waarde dan ieder afzonderlijk. 

 

Het BreinStijl@Work-model

BreinStijl@Work geeft inzicht in de vijftien denk-actiestijlen uit het BreinStijl@Work-model en hoe je deze kunt gebruiken om plezieriger samen te werken, beter te communiceren en innovatiever te zijn. Het helpt je te werken aan persoonlijke groei en team- en organisatieontwikkeling. Met de vele tips, tools en oefeningen kun je direct zelf aan de slag.

 

Voor wie?

Het boek is primair bedoeld voor elke werknemer op hbo-plusniveau, leidinggevenden, groepsleiders en HR-managers. De secundaire doelgroepen zijn (team)coaches, docenten en mensen in verenigingen, besturen en vrijwilligersverenigingen.

 

Bekijk de bookchat met Elise Verberg en Sandra Minnee over BreinStijl@Work.

Sandra Minnee

Sandra Minnee, psychologe, startte als marktonderzoekster, was organisatieadviseur bij PriceWaterhouseCoopers en directeur van onderzoekbureau TNS-NIPO. Haar adviesbureau Professional Strategies helpt mensen en organisaties nieuwe richtingen te vinden. Zij ontwikkelde de online test BreinStijl@Work, een instrument dat de denk-actiestijl van mensen meet en gebruikt wordt in leiderschapstraining en (team)coaching. Ze werkt, ook internationaal, op het gebied van executive (team)coaching, creativiteit en inspirerend leiderschap.

Elise Verberg

Elise Verberg, historica, werkte als onderzoeker onderwijs & arbeidsmarkt bij bureau Research voor Beleid. Verder heeft zij als adviseur en leidinggevende bij gemeenten en rijksoverheid gewerkt. Ze is oprichter van adviesbureau BedrijfsMotivaties van waaruit zij veranderkundige trajecten begeleidt in de vorm van onder meer (business)coaching, focusbijeenkomsten en maatwerktrainingen rondom persoonlijk leiderschap en ontwikkelthema’s. Als doelgerichte verbinder genereert Elise energie en brengt zij focus aan.

Sandra Minnee Elise Verberg