Verhoog je Gunfactor

Verhoog je Gunfactor

In 7 stappen naar zakelijk succes

Michiel Cobben |

De gunfactor is de belangrijkste reden dat mensen met elkaar zaken willen en blijven doen. Product, reclame en prijs zijn in elke markt van ondergeschikt belang, het is je gunfactor die bepaalt of een klant een aanbod accepteert. In Verhoog je Gunfactor maakt Michiel Cobben de gunfactor inzichtelijk en leer je hoe je deze in zeven stappen kunt verhogen.

 

Slagvaardiger zonder pusherig te zijn

In Verhoog je Gunfactor  leer je hoe je slagvaardiger wordt zonder pusherig te zijn, aardiger wordt gevonden zonder dat je de indruk wekt dat ze over je heen kunnen lopen en bovenal hoe je succesvoller in je werk kunt zijn. Het boek bevat veel voorbeelden, interviews en handige tips van mensen die uit eigen ervaring het belang en de werking van de gunfactor kennen. Michiel Cobben introduceert een stappenplan, de salescyclus en de gunfactorcyclus.

 

Interviews met mensen met de gunfactor

In Verhoog je Gunfactor illustreren interviews met belangrijke ondernemers, politici en wetenschappers adviezen hoe je je gunfactor kunt verhogen. Mark Rutte adviseert te spreken vanuit je hart,  prof. dr. Roos Vonk noemt het belang van slijmen en Marlies Dekkers geeft de tip om te blijven bij je eigen droom. Andere interviews die te lezen zijn in het boek zijn van Frits Goldschmeding, oprichter Randstad met Ronald van Zetten (HEMA), Henk Keilman (RIG Investments), Robert Dortmans (T-Systems), Marlies van Wijhe (Wijzonol), Patricia Kuiper-Vermeer (Just2Match), Wendy Freriks (Ricoh), Dan Hill (Sensory Logic), Esmée Ficheroux (Yacht), Frank Fritsen (Petit en Fritsen) en Ruud Koornstra (Tendris).

 

Voor wie?
Verhoog je Gunfactor is bedoeld voor iedereen die zijn producten, diensten of ideeën op een effectieve manier aan de man wil brengen en voor iedereen die anderen in beweging wil krijgen. Wie zakelijk succes nastreeft leert in dit boek het geheim achter de ontwikkeling van langdurige en waardevolle klantrelaties.

 

Volg het managementblog van Michiel Cobben op www.degunfactor.com.

 

Bekijk de bookchat met Michiel Cobben.

Michiel Cobben

Michiel Cobben adviseert mensen en organisaties over hun verkoopstrategie. In zijn boek Verhoog je Gunfactor (2011) maakt hij duidelijk hoe belangrijk het is dat klanten je goedgezind zijn en laat hij zien hoe je jouw ‘gunfactor’ in zeven stappen kunt verhogen.

Michiel Cobben