Coachlink workshops

Coachlink organiseert in regelmatig inhoudelijke workshops over coaching en persoonlijke ontwikkeling. Met deze laagdrempelige workshops fris je snel je kennis op en ga je naar huis met de nieuwste inzichten op uiteenlopende gebieden! 

Lees hier de praktische informatie over de Coachlink-workshops. 
 

Workshop: De vijf kritieke succesfactoren voor individuele en teamcoaching
Datum: dinsdag 27 juni
Tijd: 14.30 - 17.30 uur
Workshopleider: Marijke Lingsma
Locatie: Het Coachhuis Utrecht Oorsprongpark
Maximum aantal deelnemers: 20

5KSFProfessioneel, verantwoord handelen als coach betekent dat je antwoord kunt geven op de vraag: wat doe je, waarom en waarom op deze manier? Als we niet weten waaraan ons coachhandelen moet worden getoetst, hoe kunnen we dan een uitspraak doen over onze vakbekwaamheid, in termen van doeltreffendheid en succes?

De vijf kritieke succesfactoren voor coaching – context, meetlat, eigenaarschap, ijsberg en hier & nu bieden – hiervoor een goed handvat. Ze bieden een overzichtelijk kader waarbinnen alle coachactiviteiten kunnen worden begrepen. Daarnaast vormen ze een goede basis voor een quickscan van de huidige situatie van de coachee of het te coachen team. Ook zijn de KSF’s een handig ijkpunt voor de voortgang van het coachproces en de daarin bereikte resultaten.

In deze interactieve workshop krijg je met de vijf KSF’s praktische handvatten over hoe je als beginnend en ook als gevorderd coach de hier-en-nusituatie optimaal kunt benutten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt de analyse eigen gemaakt. Vervolgens pas je plenair met demonstraties en in subgroepjes de vijf KSF’s toe op individuele en teamcoaching. Het werken met eigen praktijksituaties strekt tot aanbeveling.

Workshopleider is Marijke Lingsma, directeur van opleidingsinstituut Coachboulevard en medeauteur van het recent verschenen handboek De vijf kritieke succesfactoren voor coaching.

Lees alvast de preview uit het boek De vijf kritieke succesfactoren voor coaching van Ger van Doorn en Marijke Lingsma.

>> DE WORKSHOP IS VOL, AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK

Praktische informatie

  • 3 dagen voor aanvang van de workshop ontvangt u van ons een e-mail met praktische informatie.

Kosten

  • Voor abonnees van Coachlink (incl. collectieve abonnees van de NOBCO en Het Coachhuis) zijn deze workshops gratis. 
  • Niet-abonnees betalen € 35,- (ex. btw) per workshop. U ontvangt na afloop een factuur voor deelname.

Annulering

  • U kunt uw inschrijving tot vijf dagen voor aanvang kosteloos annuleren. Bij latere annulering brengen wij € 12,50 administratiekosten in rekening.
  • Daarnaast kunnen de workshops geannuleerd worden door Coachlink vanwege een te gering deelnemersaantal.

Heeft u nog vragen? 

  • Neem dan contact op met de klantenservice: klantenservice@coachlink.nl, of bel 020 5218 933.