GA ERVOOR! BV

1 Coach

Gerrien Anbeek 
 

Gerrien Anbeek is partner bij GA Ervoor! en werkt als bestuursadviseur en executive coach op het gebied van internationale transformatie- en verandervraagstukken in de corporate en non-profit sector. Het leggen van focus, maken van verbinding en realiseren van creatieve oplossingen en transformaties is haar kracht.

Je krijgt meer inzicht in ambities en kwaliteiten en ontdekt unieke manieren om van daaruit inspirerend en met impact leiding te geven aan de toekomst. Zowel zakelijk als persoonlijk groeien: Waar sta je nu, waar wil je heen en hoe kom je daar? Naar meer succes, inspiratie en geluk!

AANPAK

GA Ervoor! treedt op als executive en leadership coach voor boardroom executives, directies en organisaties. Zij adviseert bij het doorvoeren van organisatie- en cultuurveranderingen, of de ontwikkeling van een effectieve Human Capital strategie. Wij helpen ambities helder te formuleren, gedragspatronen te ontdekken en belemmeringen weg te nemen die ineffectief gedrag in stand houden. Executive coaching en carriere coaching richten zich op het vergroten van vaardigheden en competenties, inzicht en duurzame inzetbaarheid, zodat je doelen beter worden bereikt. Je krijgt een diepgaander inzicht in jezelf, je omgeving en je waarden en talenten. Wij stellen in staat om zonder oordelen te experimenteren met nieuw gedrag. Wij verankeren dit gedrag en richten ons op het scheppen van een klimaat waarin vertrouwen en respect aanwezig is, zodat jij je ambitie kan verwezenlijken. Als legal mediator / ADR Specialist coachen wij partijen tijdens mediations op onderliggende conflicten en belemmerende overtuigingen die ambities in de weg staan.

Op de website www.ga-er-voor.nl vind je meer informatie over EQuus! Equine Assisted Coaching, een initiatief op het gebied van leiderschapscoaching van GA Ervoor!

LEGAL MEDIATION | ADR

Bij boardroom of executive coaching dienen soms eerst conflicten en meningsverschillen te worden aangepakt. Een conflict op zich is niet het probleem, problemen ontstaan pas als conflicten niet worden opgelost. GA Ervoor! biedt gecertificeerd mediation em Appropiate Dispute Resolution aan, effectieve conflictoplossing op maat.
Legal mediation | ADR is een proces waarin partijen in conflict zich door een onafhankelijke derde, de mediator, laten ondersteunen bij het oplossen van dat conflict. Zo worden betere oplossingen voor problemen gevonden en worden conflicten in de toekomst vermeden. Wij hebben diverse opdrachtgevers de gang naar de rechter bespaard en (mobiliteits)trajecten en conflicten op een voor alle partijen bevredigende wijze opgelost.

BIOGRAFIE
Gerrien's internationale carriere als global director bij KPMG Consulting, associate director bij Ernst & Young en partner Board Services bij Stanton Chase International maakt haar tot een uitstekende sparringpartner op directieniveau en C-suites. Zij is als business coach en expert evaluator werkzaam voor Horizon 2020 bij de Europese Commissie. Daarnaast begeleidt zij transities en (cultuur)veranderingen voor complexe organisaties als ING Bank, Rabobank, PostNL, CGI, APG en de Universiteit van Amsterdam.

Bel voor een kennismakingsgesprek 06-24828294 of mail gerrien.anbeek@ga-er-voor.nl. Of kijk eens op www.ga-er-voor.nl.

Log in om verder te lezen

 
e-mail
 • Gerrien Anbeek "GA ERVOOR! BV"
  Weesperzijde 21
  1091 EC AMSTERDAM
  +31 6 24828924
 •  
 • Aantal coaches1
 • BronAangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches
 • Werkzaam inAMSTERDAM
 •  
 • Type
 • ThematiekCarriere, Competenties, Conflicten, Cultuuromslag, Leiderschap, Management, Veranderingen
 • Aansluitingsnummer2279
 • Tarief € 200 per uur en excl. BTW
 • Leeftijd51
 • LevelBasisaansluiting