Coachpraktijk Loep & Verrekijker

1 Coach

Trui Vos 
 

Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe? Hoe kan ik positief gedrag versterken en belemmeringen opheffen?

Coaching bij Loep & Verrekijker geeft aandacht aan deze gedragingen en biedt inzicht in het leren begrijpen van onszelf. Dit begrip leidt tot ruimte voor het ontwikkelen van nieuw effectief gedrag.

Bij mij kan je terecht met vraagstukken die zich richten op;

✅Persoonlijke coaching; inzicht leren krijgen in jezelf en ‘manager’ worden over je innerlijk systeem.
✅Loopbaan coaching; wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat heb ik nodig mijn doel te bereiken?
✅Vitaliteit coaching; aandacht voor lichamelijke gezondheid.
✅Talenten assessment Facet5; inzichtelijk maken van talenten, drijfveren, ambities en motivaties van individuen en teams.
✅Ontwikkel advies (NL Leert Door); het o.a. inzichtelijk maken van arbeidsmarkt- en ontwikkelkansen, opstellen van een ontwikkelplan. Inzet is een arbeidsmarkt- en loopbaanscan.

Specifiek voor organisaties

☑️Verzuim coaching; vraagstukken die zich richten op wat nodig is om terugkeer in eigen- of ander werk te realiseren.
Voor verzuim coaching zet ik een zelf ontwikkeld gespreksmodel in waarbij de focus ligt op de oplossing. Hierbij ligt het accent op wat goed werkt. Ik help cliënten en opdrachtgevers samen te zoeken naar en het versterken van kwaliteiten en mogelijkheden. De Wet Verbetering Poortwachter is hierin geïntegreerd en is de leidraad.
☑️Spoor 1 & 2 coaching en begeleiding in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Aan de hand van een overzichtelijk trajectplan, wordt toeleiding naar de arbeidsmarkt en nieuw werk veroveren actie en- doelgericht gerealiseerd.
☑️Holistische (brede) aanpak bij Burn - Out. Een aanpak om mensen bij burn-out op verantwoorde en effectieve wijze te begeleiden bij hun herstelproces en re-integratie. De aanpak is gebaseerd op zes herstel bevorderende factoren.

Thema’s waar cliënten mee aan de slag gaan zijn o.a.; doorbreken van negatieve patronen, ja durven zeggen tegen zichzelf, thuis en- werkplezier creëren, het vergroten van het zelfvertrouwen, ambities vormgeven, nieuw werk veroveren en het bevorderen van vitaliteit; het in balans brengen van het lichaam met voeding


Ik werk zakelijk en oplossingsgericht. Kan buiten kaders denken én doen, met humor en plezier als gedragskenmerken. Ik stimuleer en coach mensen bij persoonlijke groei en ontwikkeling.

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn website.

Log in om verder te lezen

 
e-mail
 • Trui Vos "Coachpraktijk Loep & Verrekijker"
  Gorechtkade 2
  9713 CA GRONINGEN

  +31 6 28275419
 •  
 • Aantal coaches1
 • BronAangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches
 • Werkzaam inGRONINGEN
 •  
 • Type
 • ThematiekBurnout, Carriere, Competenties, Management, Ondernemen, Outplacement, Pers. effectiviteit, Pers. ontwikkeling, Re-integratie, Teambuilding, Verzuim, Werk, Zelfvertrouwen
 • Aansluitingsnummer30384
 • Tarief € 95 per uur en excl. BTW
 • Leeftijd49
 • LevelPractitioner