Opleidingenoverzicht

Opleiding Intuïtief coachen

Meer impact en resultaat door de inzet van je zuivere intuïtie

Verbinding van hart tot hart

Je wilt op een professionele manier mensen coachen en inspireren, vanuit een werkelijke verbinding met de ander van hart tot hart. Helpen met hart en ziel eigen antwoorden te vinden op essentiële vraagstukken over leven en werk.

De opleiding Intuïtief Coachen is passend voor zowel beginnende als ervaren coaches of (bege)leiders. Een persoonlijk kennismakingsgesprek is altijd onderdeel van de aanmeldingsprocedure, zodat je optimaal kunt onderzoeken of de – en welke – opleiding voor jou de goede volgende stap is.

Combinatie van Oost en West

De opleiding Intuïtief Coachen onderscheidt zich door de toepassing van het Oosters mensdenken binnen coaching. De opleiding richt zich op de ontwikkeling en de inzet van het empathische en intuïtieve vermogen van de coach. Bewustwording staat centraal met als uitgangspunt een holistisch mensbeeld.

Reguliere coachtechnieken worden aangevuld met Oosterse werkvormen, zoals meditatie, Voice Dialogue, energie-reading, healing, aura- en chakrapsychologie. Uit de verschillende aangeboden werkvormen kiest de deelnemer zijn persoonlijke en unieke manier van coachen.

IMC Mensontwikkeling werkt met een bijzondere combinatie van Westerse en Oosterse denkwijzen binnen het vakgebied van coaching, communicatie en leiderschap. Hiermee geven wij ruimte aan onze wezenlijke kern en passie binnen de complexiteit van ons westerse bestaan. We laten ons daarbij inspireren door de levensvisie van bewuste aanwezigheid in ons denken en handelen en een oprecht mededogen voor mens en natuur.

De opleiding Intuïtief Coachen is een geaccrediteerde coachopleiding

De NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) heeft de opleiding Intuïtief Coachen geaccrediteerd op Europees level EQA (European Quality Award) op het niveau van Foundation. Iedere deelnemer die voldoet aan de eindcriteria ontvangt in het laatste blok het certificaat van de opleiding.

Voor meer informatie en aanmelding, zie ICM Mensontwikkeling.

 

  • Start opleiding 28 mrt 2022
  • Duur opleiding 8 dagen
  • Docent(en) docent ICM
  • Instituut ICM Mensontwikkeling
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 4.895,00

Gerelateerde onderwerpen