Opleidingenoverzicht

Training Teamcoachtechnieken (september 2017)

Vergt het trainen, managen of begeleiden van teams meer energie dan je zou willen? Hoe kun je teamleden ertoe bewegen om onderling afspraken te maken over de samenwerking, en ze ook na te komen? Met teamcoachtechnieken kun je teams leren om effectiever te communiceren en verantwoordelijkheid te nemen voor de resultaten. Deze training geeft je inzicht in de effecten van jouw (coach)stijl op het team.

Je leert teamcoachtechnieken kennen en toepassen. Daarmee motiveer je teams om verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezamenlijke resultaat, onderlinge communicatie en samenwerking. Je leert in deze training ook veel over jezelf. In de rol van teamlid ervaar je samen met de andere deelnemers hoe het is om gecoacht te worden. Door regelmatig feedback te geven en te ontvangen krijg je inzicht in je eigen en andermans stijl van coachen. Je raakt bekend met het systeemdenken, en de randvoorwaarden en succesfactoren voor het inrichten van een team-ontwikkeltraject.

Je bent intern of extern adviseur, manager, trainer, coach, projectleider, stafmedewerker of hebt een vergelijkbare rol. Je werkt veel met groepen en teams en wilt daarbij technieken op het gebied van teamcoaching toepassen. Je wilt meer leren over jezelf en jouw interactie met groepen.

Voor meer informatie en aanmelding, zie  SchoolvoorCoaching.

  • Start opleiding 13 sep 2017
  • Duur opleiding 8 dagdelen
  • Instituut SchoolvoorCoaching
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 1.904,00

Gerelateerde onderwerpen