Opleidingenoverzicht

Training Teamcoachtechnieken (december 2020)

Loslaten door het eigenaarschap te versterken

Kost het trainen, begeleiden of coachen van teams je meer energie dan je zou willen? Vraag je je af hoe je teamleden afspraken kunt laten maken over de samenwerking, en hoe je ze die afspraken ook kunt laten nakomen?

Tijdens de training Teamcoachtechnieken leer je teams effectiever communiceren en verantwoordelijkheid nemen voor de samenwerking en resultaten. De training geeft je inzicht in de effecten van jouw stijl in teamcoaching en in de werking van de onderstroom. Zo bereik je met minder inspanning meer resultaat. Je krijgt meer inzicht in teamontwikkeling, leert patronen in teams te herkennen en benoemen en bent in staat de teamdynamiek te verbeteren. Met je inzichten en praktische handvatten vergroot en versterk je je vaardigheden in teamcoaching. Je leert teams motiveren om verantwoordelijkheid te nemen voor het gezamenlijke resultaat, de communicatie en samenwerking.

In deze training leer ook veel over jezelf. In de rol van teamlid ervaar je hoe het is om als groep gecoacht te worden. Door regelmatig feedback te geven en te ontvangen, krijg je inzicht in je eigen coachingsstijl én in die van anderen. Je raakt bekend met het systeemdenken, de onderstroom, de rol van het fysieke Ik en de randvoorwaarden en succesfactoren voor het inrichten van een traject voor teamontwikkeling.

Voor meer informatie en aanmelding, zie  SchoolvoorCoaching.

  • Start opleiding 7 dec 2020
  • Duur opleiding 8 dagdelen
  • Instituut SchoolvoorCoaching
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 1.904,00

Gerelateerde onderwerpen