Opleidingenoverzicht

Post-hbo opleiding Trainen met ziel en zakelijkheid III: Persoonlijk Procestrainer

Leer coachend trainen in persoonlijke en leiderschapsontwikkeling

Wil je deelnemers begeleiden bij het overwinnen van hun weerstand tegen gedragsverandering? Wil je leren omgaan met emoties en mentale belemmeringen die optreden wanneer je deelnemers uitdaagt om uit hun comfortzone te komen? Zoek je naar manieren waarop persoonlijke inspiratie de organisatieresultaten kan versterken?
In de vervolgopleiding ‘Trainen met ziel en zakelijkheid 3: Procestrainer’ voeg je het trainen ‘onder de waterlijn’ toe aan je vakmanschap van vaardigheidstrainer. We dagen je uit om als trainer uit je comfortzone te komen, inspireren je om je passie en drijfveren vorm te geven in je trainingen, en helpen je om je weerstanden en belemmeringen diepgaand te onderzoeken. Je kunt je deelnemers immers ‘niet verder begeleiden dan je eigen wortels diep zijn’. Qua vakmanschap leer je kernachtig interveniëren op het emotionele, mentale, fysieke en zingevingniveau vanuit een coachende trainingsstijl. Je krijgt opdrachten en oefeningen op maat voor jouw persoonlijke leerdoelen, en wordt coachend getraind door zeer ervaren opleiders.

Voor wie?

De vervolgopleiding ‘Trainen met ziel en zakelijkheid 3: Procestrainer’ is bedoeld voor mensen die

  • al trainer zijn en hun vakmanschap willen verdiepen met kernachtige interventies en methodieken ‘onder de waterlijn’;
  • hun deelnemers willen (gaan) begeleiden op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschapsontwikkeling en/of duurzame inzetbaarheid, en hierin een gedegen en verdiepende opleiding willen volgen;
  • hun impact als trainer willen vergroten middels het versterken van hun vakmanschap én het verdiepen van hun persoonlijke ontwikkeling als trainer.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Blankestijn & Partners.

  • Start opleiding 4 feb 2019
  • Duur opleiding 6 maanden
  • Instituut Blankestijn & Partners
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 3.250,00

Gerelateerde onderwerpen