Opleidingenoverzicht

Opleiding Vitaliteitscoach

Specialist in vitaal leven en werken

Over de opleiding Vitaliteitscoach

De opleiding Vitaliteitscoach past helemaal bij jou als je je betrokken voelt bij alle aan levensstijl gerelateerde klachten zoals diabetes, overgewicht en stress. Jij wilt structurele veranderingen aanbrengen in het gedrag van mensen, zodat zij zich vitaler voelen, meer in balans. Vitaliteit is meer dan voeding en beweging. Vitaal leven heeft ook te maken met bezieling en de sociale omgeving waarin je verkeert. Als vitaliteitscoach maak je niet alleen het verschil voor je cliënten, maar je levert ook een bijdrage aan een vitalere wereld. Download de gratis proefles en laat je inspireren.

Doel opleiding Vitaliteitscoach

Een door Sonnevelt opgeleide vitaliteitscoach stimuleert, enthousiasmeert en overtuigt cliënten om vitaler te leven. Je geeft inzicht in alle aan levensstijl gerelateerde klachten en wil cliënten helpen daarin structurele veranderingen aan te brengen.

Wat kan ik met Vitaliteitscoach?

Na de opleiding Vitaliteitscoach ben je in staat om zelfstandig een praktijk te beginnen als vitaliteitscoach en mensen te begeleiden in vitaliteitsvraagstukken en organisaties te adviseren over bijvoorbeeld het terugdringen van het ziekteverzuim.

Wie zijn mijn medestudenten?

De opleiding Vitaliteitscoach wordt gevolgd door mensen die passie hebben voor gezondheid en die er sterk in geloven dat veel problemen preventief kunnen worden aangepakt. Medestudenten zijn bijvoorbeeld Arbo-artsen, maar ook therapeuten en coaches die zich willen verbreden op het gebied van vitaliteit.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Sonnevelt Opleidingen.

 

  • Start opleiding 10 mrt 2018
  • Duur opleiding 2 jaar
  • Docent(en) Docent Sonnevelt Opleidingen
  • Instituut Sonnevelt Opleidingen
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 6.576,00

Gerelateerde onderwerpen