Opleidingenoverzicht

Opleiding Vitaliteitscoach

Specialist in vitaal leven en werken

Over de opleiding Vitaliteitscoach

De opleiding Vitaliteitscoach past helemaal bij jou als je je betrokken voelt bij alle aan levensstijl gerelateerde klachten zoals diabetes, overgewicht en stress. Jij wilt structurele veranderingen aanbrengen in het gedrag van mensen, zodat zij zich vitaler voelen, meer in balans. Vitaliteit is meer dan voeding en beweging. Vitaal leven heeft ook te maken met bezieling en de sociale omgeving waarin je verkeert. Als vitaliteitscoach maak je niet alleen het verschil voor je cliënten, maar je levert ook een bijdrage aan een vitalere wereld. Download de gratis proefles en laat je inspireren.

Doel opleiding Vitaliteitscoach

Een door Sonnevelt opgeleide vitaliteitscoach stimuleert, enthousiasmeert en overtuigt cliënten om vitaler te leven. Je geeft inzicht in alle aan levensstijl gerelateerde klachten en wil cliënten helpen daarin structurele veranderingen aan te brengen.

Wat kan ik met Vitaliteitscoach?

Na de opleiding Vitaliteitscoach ben je in staat om zelfstandig een praktijk te beginnen als vitaliteitscoach en mensen te begeleiden in vitaliteitsvraagstukken en organisaties te adviseren over bijvoorbeeld het terugdringen van het ziekteverzuim.

De opleiding Vitaliteitscoach bestaat uit drie opleidingen: een opleiding Mentaal Vitaal (Mental Coach, Basis Coach of Gelukscoach), een opleiding Stress en Burn-outCoach en een opleiding Fysiek Vitaal (Gewichtsconsulent, Trainer Hormoonfactor, Natuurvoedingsadviseur, Lichaamsgericht Coach of Beweegcoach). Voor alle details over het lesmateriaal en de bijbehorende kosten verwijzen wij je graag door naar de desbetreffende opleiding. Je kunt je daar ook inschrijven.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Sonnevelt Opleidingen.

 

  • Start opleiding 5 mrt 2022
  • Duur opleiding 2 jaar
  • Docent(en) Docent Sonnevelt Opleidingen
  • Instituut Sonnevelt Opleidingen
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 8.385,00

Gerelateerde onderwerpen