Opleidingenoverzicht

Opleiding tot mediator

De ADR / MfN geaccrediteerde basisopleiding mediation

Deze opleiding tot mediator is geschikt voor iedereen die mediationvaardigheden op de eigen werkplek wil toepassen en voor wie zelfstandig als mediator wil optreden in haar/zijn eigen praktijk. U wilt zich intensief verdiepen in mediation omdat u binnen uw eigen werkterrein regelmatig met conflictsituaties wordt geconfronteerd, die u beter wilt leren beheersen en oplossen om zo een extra managementtool te kunnen toevoegen aan uw leidinggeven. U wilt geaccrediteerd worden als mediator om te kunnen werken als Rechtbankmediator en gesubsidieerde rechtsbijstand te kunnen leveren.

Deze opleiding tot mediator biedt u een traject tot professioneel mediator. U leert onderscheiden welke zaken zich lenen voor mediation en welke niet. U leert stap voor stap een mediation te doorlopen: van vraag om informatie tot daadwerkelijke mediation; van verwijzing tot eindovereenkomst. Het aanleren van mediationvaardigheden staat hierbij centraal.
Wij geloven in de kracht van verbinding. Door zelf kwetsbaar te zijn, durven partijen dit ook en dat is de kern van ons werk. Aandacht voor mensen. Het plezier wat wij hebben in ons werk delen wij graag en we laten graag ervaren in de mediation opleiding hoe leuk dit vak is.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Conflictbemiddeling.nl.

  • Start opleiding 6 jun 2019
  • Duur opleiding 3-5 maanden
  • Docent(en) Joppe van der Poel, Rosalie Menke
  • Instituut Conflictbemiddeling.nl / Edumonde
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 3.350,00

Gerelateerde onderwerpen