Opleidingenoverzicht

Opleiding Beroepscoach Senior Practitioner

Voor wie?
Voor iedereen die een ruime levenservaring en werkervaring heeft. Met de wens om andere mensen succesvol te laten zijn. En voor iedereen die onderkent dat je prettig voelen in je werk en je passie er in kwijt kunnen belangrijk zijn om verder te kunnen groeien als mens.

Voor wie al (enige) ervaring heeft met het coachvak en de daarbij State of the Art in KnowHow to Change wil ontwikkelen in korte tijd.

Resultaat
Na deze 23-daagse praktijkopleiding ben je in staat om op verantwoorde wijze zelfstandig te werken als CounselorCoach. Je bent in staat om een actieplan-op-maat te formuleren. Je bent in staat om cliënten/klanten/coachees met een begrensde coachingsvraag optimaal te begeleiden opdat de gestelde doelen efficiënt en effectief behaald kunnen worden. Je maakt op professionele wijze gebruik van integratieve veranderingsprocedures om mensen daadwerkelijk te helpen op fysiek, spiritueel, gedragsmatig, sociaal, mentaal en emotioneel niveau. Dit alles op een creatieve, inspirerende, op maat gemaakte wijze waardoor als privépersoon en als professional blijft ontwikkelen en lol beleeft in de uitoefening van dit inspirerende beroep.

Inhoud
Counseling&Coaching is iemand begeleiden en inzicht geven in gedrag (de invloed op anderen en de onderliggende drijfveren) en stelt de cliënt in staat anders om te gaan met zijn gevoelens, ervaringen en emoties. Door dit proces krijgt de cliënt/coachee weer de mogelijkheid, kracht en motivatie om te werken aan zijn eigen levenssucces. Doelstelling is om de mens (de cliënt/coachee ) de eigen Counselor te laten worden .

Aanpak
De opleiding bestaat uit theoretische inleidingen, demonstraties van technieken en veranderingsprocedures, interventies, praktijkoefeningen, intervisiegroepen, praktijkobservaties, video- en casuïstiekbesprekingen, interactieve hoorcolleges, supervisie bij de uitvoering van uw cliëntpraktijk, individuele leertherapie en zelfstudie.

Deze opleiding is tevens de opleiding tot CounselorCoach.

Voor meer informatie en inschrijving, zie Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

  • Start opleiding 7 okt 2016
  • Duur opleiding 9 maanden
  • Docent(en) docententeam
  • Instituut Nederlandse Academie voor Psychotherapie
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 1.000,00

Gerelateerde onderwerpen