Opleidingenoverzicht

Post-hbo Opleiding tot Coach

Wil je op een professionele manier leren mensen coaching te geven in hun werksituatie? Onze Opleiding tot Coach geeft je alle handvatten om je talenten (en die van anderen) optimaal te benutten. Je ontwikkelt je tot een professionele coach en weet welke werkvormen en methoden bij je passen. De opleiding is NOBCO-erkend. Met het diploma van deze coaching opleiding kun je je laten registreren bij NOBCO én als Erkend Coach bij ST!R.

In deze brede en gedegen basisopleiding tot coach maak je kennis met de verschillende methodes en technieken voor individueel coachen. Naast de basismethodes maak je kennis met onder andere Provocatief Coachen, NLP en Systemisch Coachen.

Professioneel coaching geven

De Opleiding tot Coach is een opleiding op maat. Je werkervaring en bagage is het uitgangspunt bij de start van de opleiding. We bieden je een basismethode aan en laten je kennis maken met andere vormen en specialisaties. We gaan uit van action learning, wat betekent dat er een wisselwerking is tussen theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling. Je leert hoe je bewust kunt coachen vanuit je eigen principes, waarden en competenties. Na afronding van de Opleiding tot Coach kun je op een professionele manier coachen en jezelf inzetten als instrument in het leren van de ander.

Voor meer informatie en inschrijving, zie Windesheim.

  • Start opleiding 22 mrt 2022
  • Duur opleiding 1 jaar
  • Docent(en) Marinka van Beek, Hugo Galama, Jeanette Vermeulen, Lydia ten Den, overige docenten
  • Instituut Windesheim
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 7.995,00

Gerelateerde onderwerpen