Opleidingenoverzicht

Leergang Loopbaan- en talentcoaching

NOG GEEN NIEUWE DATA 2022

Wil jij talent straks optimaal inzetten?

Krijg jij zelf veel energie van het coachen van medewerkers en klanten in hun loopbaanontwikkeling? Wil je graag leren hoe je hen via personal branding en jobcrafting ondersteunt en begeleidt? In de post-hbo-opleiding Loopbaan- en talentcoaching in Zwolle leer je hoe je optimaal gebruikmaakt van talenten en hoe je zorgt voor bevlogen medewerkers. In een halfjaar tijd maak jij je de vaardigheden, kennis en attitudes eigen van de loopbaancoach.

De post-hbo-opleiding Loopbaan- en talentcoaching duurt 7 maanden. We werken met vaste groepen van maximaal 18 deelnemers. We gaan uit van gepersonaliseerd leren: je bouwt verder op de kennis en ervaring die je al in huis hebt.

Inhoud leergang

Je leert welke fasen en processen zich afspelen bij loopbaanvragen. En van alles over het begeleiden van vraagstukken over loopbaanontwikkeling, talentmanagement en bevlogenheid in organisaties. Zo ontdek je hoe je optimaal van talent gebruikmaakt, hoe je zorgt voor bevlogen medewerkers, en hoe je de medewerker activeert naar meer zelfsturing.

Blended learning: (digitale) thuisopdrachten en lesdagen
Je bepaalt zelf de momenten waarop je studeert. Het studierooster en de deadlines geven hierbij het ritme aan. Je maakt via de elektronische leeromgeving van Windesheim een eigen personal brand. Ook kun je tijdens de post-hbo in je eigen tijd coachingsvaardigheden oefenen met medecursisten.

Voor meer informatie en inschrijving, zie Windesheim.

  • Start opleiding 19 nov 2019
  • Duur opleiding 6 maanden
  • Docent(en) Jeanette Vermeulen, Marinka van Beek, Hugo Galama, externe gastdocenten
  • Instituut Windesheim
  • Vooropleiding Hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 3.145,00

Gerelateerde onderwerpen