Opleidingenoverzicht

Opleiding Relatiecoach

Mensen leren zichzelf te zijn in werk- en liefdesrelaties

Over de opleiding Relatiecoach

In de opleiding Relatiecoach van Sonnevelt leer je patronen en processen te herkennen die in iedere relatie aanwezig zijn, maar altijd net weer anders zijn. Als relatiecoach begeleid je zowel liefdesrelaties als werkrelaties. Iedere relatie heeft met elkaar gemeen dat er een verhouding is tussen mensen, waarin in de loop van de tijd patronen zijn ontstaan die voor de betrokkenen niet altijd prettig of gewenst voelen. In deze opleiding leer je om buiten die relatie te blijven, maar toch op diepgaande wijze aan de slag te gaan met de betrokkenen. Download de gratis proefles en laat je inspireren.

Doel opleiding Relatiecoach

Een door Sonnevelt opgeleide Relatiecoach begeleidt cliënten op zoek naar een ander perspectief op hun relatie door inzicht te bieden in de dynamiek die bepaalde patronen in stand houdt. De relatiecoach gebruikt hiervoor diverse instrumenten en technieken zodanig dat deze aansluiten bij de belevingswereld van de cliënt. Je leert om diepgaand met relaties aan de slag te gaan, zonder dat je je professionele afstand verliest.

Wat kan ik als Relatiecoach?

Een door Sonnevelt opgeleide Relatiecoach kan na afronding van de opleiding mensen begeleiden van wie een relatie of relaties verstoord zijn geraakt. In een professionele praktijk begeleid je bijvoorbeeld echtgenoten, zakenpartners, ouders en kinderen.

Wie zijn mijn medestudenten?

De opleiding Relatiecoach wordt gevolgd door coaches die hun vaardigheden willen uitbreiden om zo hun cliënten beter te kunnen helpen, maar ook door mensen die juist graag als coach willen gaan beginnen.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Sonnevelt Opleidingen.

 

 

 

  • Start opleiding 20 feb 2020
  • Duur opleiding 8 maanden
  • Docent(en) Loes Koot
  • Instituut Sonnevelt Opleidingen
  • Vooropleiding mbo+
  • Prijs € 2.577,00

Gerelateerde onderwerpen