Opleidingenoverzicht

Opleiding Levenscoach

Vitaal in het leven

Over de opleiding Levenscoach

In de tweejarige opleiding Levenscoach leer je hoe je omgaat met de grote levensvragen. Welke rode draden lopen door mijn leven en dat van mijn cliënten? Welke dilemma’s komen telkens opnieuw op het levenspad? Je leert jezelf en anderen te helpen bij het maken van keuzes en het verwerken van gebeurtenissen in het leven zoals liefde, afscheid, rouw en vernieuwing. Het is voor jou een bijzondere mogelijkheid om met de diepere vragen van het leven bezig te zijn. Je wilt anderen helpen met deze vragen zodat zij vitaal en veerkrachtig in het leven kunnen staan. Download de gratis proefles en laat je inspireren.

Doel opleiding Levenscoach

Het is noodzakelijk dat je al coachervaring hebt voor je aan de opleiding Levenscoach begint. Wanneer je geen coachervaring hebt, kun je de opleiding Psychologie in de Praktijk volgen als vooropleiding.

Een door Sonnevelt opgeleide levenscoach staat zijn cliënten bij in moeilijke en/of cruciale perioden in het leven. Door inzicht te krijgen in jezelf en wie jij bent, leer je jezelf in te zetten als instrument. Je verdiept je in mensen vanuit een open ruimte zonder oordeel en begeleidt hen in de wens die ze hebben.

Wie zijn mijn medestudenten?

De opleiding Levenscoach wordt gevolgd door mensen die op zoek zijn naar zelfreflectie en de vaardigheden die ze in de opleiding hebben geleerd willen inzetten voor hun omgeving of cliënten.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Sonnevelt Opleidingen.

 

 

 

  • Start opleiding 7 okt 2022
  • Duur opleiding 2 jaar
  • Docent(en) Docententeam Sonnevelt Opleidingen
  • Instituut Sonnevelt Opleidingen
  • Vooropleiding mbo+/hbo
  • Prijs € 6.645,00

Gerelateerde onderwerpen