Opleidingenoverzicht

Training Groepsdynamiek in trainingen

Veel trainers, ook ervaren, worstelen van tijd tot tijd met de dynamiek in een trainingsgroep. Soms spelen heel subtiele processen een rol die de training danig kunnen verstoren. Zie er dan maar eens achter te komen wat er aan de hand is en, belangrijker, wat u als trainer kunt doen om hier goed mee om te gaan. Als u goed begrijpt hoe groepen werken, dan kunt u bovendien ook goed lopende groepsprocessen nog beter benutten. Onmisbaar voor iedere trainer!

Resultaat van de training

Na afloop van deze zeer praktijkgerichte training heeft u inzicht in groepsprocessen en de dynamiek in iedere trainingsgroep. U kunt daardoor beter omgaan met verstoringen die dat oplevert, maar bovendien nog succesvoller zijn met de training die u verzorgt.

Voor wie

Deze boeiende training is zeer geschikt voor trainers die meer grip willen krijgen op de dynamiek in een trainingsgroep. U wilt beter begrijpen wat groepsdynamiek betekent voor uw praktijk en hoe u daarvan gebruik kunt maken om succesvoller te zijn met iedere groep.

High Impact Performance-aanpak

Boertien Vergouwen Overduin staat bekend om zijn professionele en resultaatgerichte aanpak. Voordat u aan de training begint, ontvangt u een uitgebreid intakeformulier. Met behulp van dit intakeformulier worden uw persoonlijke leerwensen geïnventariseerd. Uw trainer analyseert dit intakeformulier en gebruikt het als voorbereiding op de training. Hiermee wordt een maximaal leereffect gerealiseerd tijdens de training. Deze training is ontwikkeld volgens de HIP-aanpak. HIP staat voor High Impact Performance. Dat betekent dat in de training gebruik wordt gemaakt van prikkelende, speelse en verrassende werkvormen. Deze aanpak helpt u over drempels heen en stimuleert u het beste uit uzelf te halen. Tijdens het hele trainingstraject en tot enkele weken daarna heeft u toegang tot de online leeromgeving e-Connect. Hier vindt u aanvullende oefeningen en informatie en kunt u communiceren met de andere deelnemers en uw ervaren trainer.

De maximale groepsgrootte bij deze training is 12 deelnemers.

Voor meer informatie en inschrijving, zie Boertien Vergouwen Overduin.

  • Start opleiding 14 jan 2020
  • Duur opleiding 3 maanden
  • Docent(en) Trainer Boertien Vergouwen Overduin
  • Instituut Boertien Vergouwen Overduin
  • Vooropleiding HBO
  • Prijs € 2.013,50

Gerelateerde onderwerpen