Opleidingenoverzicht

Training Coachingsvaardigheden

Wordt er dagelijks het nodige van jouw coachingsvaardigheden gevraagd en wil je je hier aantoonbaar in verbeteren? In deze boeiende training krijg je op concrete en praktische wijze inzicht in het effect van coaching en werk je aan het verbeteren van je vaardigheden. Je leert van de beste en meest ervaren trainers van Nederland. Samen met de trainingsacteur verzorgen zij een training waarin jij je coachingsvaardigheden sterk verbetert door middel van het naspelen van coachingssituaties uit jouw werkomgeving. Na afloop ben jij in staat het beste in je collega’s naar boven te halen!

Jouw resultaat

  • Je weet welke vaardigheden en houding horen bij de rol van coach
  • Je bent je bewust van je eigen kwaliteiten en valkuilen als coach
  • Je kent de fases van een coachingsproces en de structuur van een coachingsgesprek
  • Je past coachingsvaardigheden op een natuurlijke wijze toe in de praktijk

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die in een coachingsrol actief is of dit wordt. Coördinatoren, leidinggevenden, personeelsfunctionarissen en loopbaanadviseurs passen bijvoorbeeld goed in dit profiel. De training sluit aan op HBO-niveau.

Aanpak

Vaardigheden versterken is vooral een kwestie van veel doen. Je gaat tijdens deze training dan ook concreet aan de slag met het ontwikkelen van je coachingsvaardigheden. De opdrachten en oefeningen worden op jouw leerdoelen toegespitst. De oefenstof komt zo veel mogelijk uit reële coachingssituaties binnen jouw eigen werk. Tijdens de trainingsdagen heb je zowel de positie van coach als die van gecoachte, zodat je ook het effect merkt van de verschillende stijlen en vaardigheden. Een zeer effectieve training waarmee je je coachingsvaardigheden en je eigen coachingsstijl sterk ontwikkelt.

High Impact Performance

Om de impact van de training te vergroten, werken we met een zeer ervaren trainer én trainingsacteur. Zij helpen je om jouw vaardigheden te verbeteren. Dit doen ze aan de hand van de High Impact Performance-aanpak. Dat is een veilige én confronterende trainingsmethode die ervoor zorgt dat je meer inzicht krijgt in het effect van jouw handelen en gedrag. En dat doen we zo praktijkgericht, dat jij jouw leerdoelen behaalt en zodoende succesvoller wordt in coachen.

Er zijn diverse startmomenten en -plaatsen in september.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Boertien, Vergouwen Overduin.

  • Start opleiding 13 jan 2022
  • Duur opleiding 3 dagen
  • Docent(en) Trainer Boertien Vergouwen Overduin
  • Instituut Boertien Vergouwen Overduin
  • Vooropleiding HBO
  • Prijs € 2.053,50

Gerelateerde onderwerpen