Opleidingenoverzicht

Training Transformational presence for leaders and coaches

Van 26 t/m zaterdag 30 september 2017 geef Alan Seal deze intensieve, praktijkgerichte training in Nederland. Je leert om mensen te coachen en te begeleiden vanuit een omvangrijk, diepgaand perspectief. Met Transformational Presence richt jij je op de kansen en het potentieel die in een situatie aanwezig zijn. Daardoor ben je niet bezig met problemen oplossen, maar richt je je op wat er wel is en hoe je dat volledig kunt benutten. Daardoor ontstaan oplossingen die omarmd worden met als gevolg dat ze duurzaam resultaat opleveren. Dus als je mensen verder wilt brengen en doorbraken voor hen wilt creëren, dan is dit je training: hands on en heel doeltreffend.

Wat leer je?

Deze training scherpt je vaardigheden aan. Je leert op een concrete en praktische manier te werken met een dynamische afstemming tussen intuïtie en verstand. Zelfs als je van nature wat meer ‘in je hoofd’ bent, ga je nieuwe inzichten en toepassingen ervaren. Je leert hoe je snel tot de kern kunt komen, beweging kunt creëren vanuit de essentie. Je gaat ervaren dat een goede sessie niet lang hoeft te duren en je jezelf niet uit hoeft te putten om iemand tot inzichten te brengen.

  • Modellen en methoden die je tijdens (coach)gesprekken vlot en succesvol toe kunt passen.
  • Hoe je eenvoudig emoties, gedachten en problemen op het niveau van hun essentie waarneemt en begeleidt.
  • Heel vanzelfsprekend een ruimer bewustzijn aan te nemen en hoe je dat een ander aanbiedt in je werk.
  • Te werken voorbij het probleem. Je pakt het potentieel in een vraagstuk en laat daaruit oplossingen naar boven komen.

Het voornaamste doel is dat je leert focussen op de vraag achter de vraag. Daardoor maak jij mensen bewust van wat ze willen zijn, in plaats van wat ze willen doen. Op die manier benut je de wezenlijke kracht van mensen en situaties en dát werkt.


Doelgroep

Dit programma is gemaakt voor diegene die enige ervaring of training heeft op het gebied van coaching of leiding geven. Zeer geschikt voor trainers, coaches, leiders, managers, consultants. Het is geen training over de beginselen van leiderschap of coaching. De training is gericht op diegenen die hun vaardigheden willen uitbreiden of verfijnen en die meer willen leren over de specifieke aanpak die Transformational Presence biedt. Je leert nieuwe benaderingen, vaardigheden en instrumenten toepassen die je zullen helpen een succesvolle, dynamische en effectieve leider/coach te zijn, ongeacht je positie, rol of specialiteit.

De voertaal van de opleiding is Engels.

De prijs van de opleiding is exclusief verblijfskosten.

Voor meer informatie en inschrijving, zie Het Eerste Huis.

  • Start opleiding 13 mrt 2018
  • Duur opleiding 5 dagen
  • Docent(en) Alan
  • Instituut Het Eerste Huis
  • Vooropleiding HBO
  • Prijs € 1.995,00

Gerelateerde onderwerpen