Opleidingenoverzicht

Training Leiderschap en Coaching in Transformational Presence

4-daagse Nederlandstalige training

De Transformational Presence voor Leiders & Coaches training is een wereldwijd succes. De Amerikaanse Alan Seale is de grondlegger van Transformational Presence en reist over de hele wereld om coaches en leiders te trainen. Zijn trainingen zijn doorgaans snel uitverkocht en daarnaast is hij niet erg vaak in Nederland. Speciaal daarom biedt Het Eerste Huis op verzoek deze Nederlandstalige variant aan. 

Tijdens deze intensieve, praktijkgerichte training leer je om mensen te coachen en te begeleiden vanuit een omvangrijk, diepgaand perspectief. Met Transformational Presence richt jij je op de kansen en het potentieel die in een situatie aanwezig zijn. Daardoor ben je niet bezig met problemen oplossen, maar richt je je op wat er wel is en hoe je dat volledig kunt benutten. Daardoor ontstaan oplossingen die omarmd worden met als gevolg dat ze duurzaam resultaat opleveren. Dus als je mensen verder wilt brengen en doorbraken voor hen wilt creëren, dan is dit je training: hands on en heel doeltreffend.

Wat is Transformational Presence?

Presence is de manier waarop iemand in de wereld staat; het is het geheel van alles wat we zijn en doen. Het bepaalt onze emoties, onze keuzes, ons gedrag, en daarmee dus onze toekomst. Hoe meer iemand authentiek, dynamisch en oprecht leeft in zijn of haar presence, des te meer zal die persoon een positieve transformatie van zichzelf en zijn omgeving bewerkstelligen.

Transformational Presence gaat over het niveau van bewustzijn waarin we leven. Het is de manier waarop we afgestemd zijn op wie we in essentie zijn, en op wat het doel van ons leven is. Het brengt ons in contact met ons groter bewustzijn en met het potentieel van het moment. Het brengt het grootste en mooiste in een mens naar boven, en verbindt hem met de energie die nodig is om veranderingen te laten plaatsvinden.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Het Eerste Huis.

 

  • Start opleiding 21 nov 2018
  • Duur opleiding 4 dagen
  • Docent(en) Jos Rovers
  • Instituut Het Eerste Huis
  • Vooropleiding HBO
  • Prijs € 1.795,00

Gerelateerde onderwerpen