Opleidingenoverzicht

Masteropleiding SCDM® Ontwikkeling & Verdieping

De Masteropleiding SCDM® Verdieping & Ontwikkeling is de persoonlijke verdieping op de basisopleiding en basiskennis van systemisch werk. U krijgt nog meer kennis van systemisch werk en leert werken met diepe dynamische dynamieken in mensenlevens.

De bedoeling kunnen voelen van het leven dat geleefd wordt
In de opleiding werken we met de diepe systemische dynamieken in het leven van mensen. Het zijn diepe dynamieken, die mensen hun onbewuste, dus ook die van u, meer sturen dan u ooit kunt bedenken. De opleiding gaat in op de thema's: binding, liefde, afstoting, uitsluiting, gezondheid, geen echt contact hebben, ten diepste kunnen verbinden, een plaats in de wereld vinden. Met uiteindelijk een bedoeling kunnen voelen van het eigen leven dat geleefd wordt.

Het programma
De opleiding bestaat uit 6 aansprekende masterclasses van 2 dagen en kent twee richtingen:
Coachen en Context (professioneel) en Verdieping en Ontwikkeling (persoonlijk).
U kunt ervoor kiezen één gehele opleiding te volgen, of masterclasses combineren, waardoor er voor u een op maat gesneden Masteropleiding Systemisch Werk ontstaat. Neem voor een route-op-maat contact op met ons.

Vooropleiding
Van onze deelnemers verwachten wij basiskennis van Systemisch Werk (tenminste Masterclass Systemische Principes van de Basisopleiding Systemisch Werk).

Voor meer informatie en aanmelding, zie Bureau Land & Partners.

 

  • Start opleiding 21 jan 2019
  • Duur opleiding 6 maanden
  • Docent(en) drs. J.A. Land, Specialist Systemisch Werken
  • Instituut Bureau Land & Partners
  • Vooropleiding HBO + basiskennis systemisch werk
  • Prijs € 2.750,00

Gerelateerde onderwerpen