Opleidingenoverzicht

Basisopleiding Familieopstellingen

In de basisopleiding familieopstellingen leer je familieopstellingen van buiten en van binnen kennen. Aan de hand van de theorie en de vele opstellingen, ga je ervaren en waarnemen wat jouw systeem van herkomst voor en met je heeft gedaan. En wat de invloed op dit moment op je heeft. Je weet pas waar je naartoe gaat als je weet waar je vandaan komt.

Inhoud basisopleiding familieopstellingen

Je gaat persoonlijk en professioneel leren kijken naar situaties vanuit dit systemische perspectief. Centraal hierbij staan de theorie van de familieopstellingen en jij samen met de praktijk van jouw eigen systeem van herkomst. Korte stukken theorie wisselen zich af met veel oefeningen en opdrachten in de vorm van opstellingen. Daarbij werken we met modules.  Naast je systemische persoonlijke ontwikkeling leg je ook de belangrijke basis voor je professie voor als je zelf wilt leren opstellen en/of systemisch gaat coachen. Leren door zelfervaring.

Voor wie?

Voor iedereen die meer wil weten van deze ogenschijnlijk simpele ‘methode’. Systemisch werken is ongelooflijk oplossingsgericht. Je maakt kennis met de diepgang en de krachtige uitwerking door het zelf te ervaren. Voor jezelf is het een enorme verrijking en ingang om verder te komen in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Beroepsmatig is het een meerwaarde om te gebruiken voor je klant, je relaties, je coachees, je collega’s of in je bedrijf.

De basisopleiding familieopstellingen is het fundament voor de vervolgopleidingen familieopstellingen en organisatieopstellingen, omdat je hierin de theorie en de systemische ontwikkeling van jezelf, door en door leert kennen: de basis van systemisch werken en alle opstellingen.

De opleiding is zowel voor particulieren als voor professionals, zoals coaches, trainers, organisatieadviseurs, loopbaanadviseurs, therapeuten, hypnotherapeuten, onderwijspersoneel, HRM-adviseurs, managers, verander- en projectmanagers, (bedrijf)maatschappelijk werkers, begeleidingsdeskundigen, NLP-ers en voor hen die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Latitude.

  • Start opleiding 6 sep 2019
  • Duur opleiding 8 dagen
  • Docent(en) Trainer Latitude
  • Instituut Latitude
  • Vooropleiding HBO, basisopleiding systemisch werken
  • Prijs € 1.495,00

Gerelateerde onderwerpen