Opleidingenoverzicht

Masterclass Loopbaancoaching met de rode draad

In deze Masterclass leert u een specifieke narratieve methode – genaamd het Career Story Interview – toe te passen in (loopbaan)coaching. U bent al coach en leert in deze training de theoretische achtergrond van het Career Story Interview, oefent met de structuur tot u hem in de vingers hebt en schoolt uw intuïtie.

Wat is het Career Story interview / de narratieve methode?

Het Career Story Interview is ontwikkeld door Savickas en kijkt naar het leven van een cliënt als naar een boek dat geschreven wordt. De methode maakt aan de hand van terugkerende thema’s zichtbaar hoe de cliënt werk gebruikt om verder te komen met zijn of haar eigen levensproject. Samen met de cliënt vindt u het antwoord op de loopbaanvraag van de cliënt. Als coach krijgt u inzicht hoe u een cliënt kunt ondersteunen om werk in zijn leven in te passen in plaats van zichzelf in een baan te wringen. 

Accreditatie en supervisie

Na de Masterclass gaat u aan de slag met uw cliënten, waarna ongeveer na een halfjaar een supervisiemiddag plaatsvindt. Deze Masterclass is geaccrediteerd voor 44 PE-punten door het NIP Arbeid & Organisatie en Arbeid en Gezondheid. PE-Punten worden toegekend op basis van deelname en toetsing van een schriftelijke rapportage.  De extra investering hiervoor bedraagt € 90,-. Literatuur: € 30,-. Daarnaast ontvangen NIP Leden 10% korting op de prijs van de Master Class. NOLOC leden kunnen PE punten bij het Noloc melden.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Bureau Land.

 

  • Start opleiding 4 jun 2020
  • Duur opleiding 3 dagen
  • Docent(en) Drs. Mieke Verbaarschot
  • Instituut Bureau Land & Partners
  • Vooropleiding HBO
  • Prijs € 895,00

Gerelateerde onderwerpen